ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Δίψα για τρολάρισμα

ΒΙΝΤΕΟ

Xαμός έγινε στο διαδίκτυο το απόγευμα της Πέμπτης εξ αιτίας ενός τηλεοπτικού πλάνου από την κοινή συνέντευξη Τύπου Τσίπρα - Ποροσένκο μετά την συνάντηση που είχαν στην Ουκρανία.
Ο Αλέξης Τσίπρας κάποια στιγμή βγαίνει από το πλάνο της κάμερας -με τον Ουκρανό Πρόεδρο να τον κοιτάει- και επιστρέφει μετά από λίγο με ένα μπουκάλι νερό. Πολλοί απομόνωσαν το συγκεκριμένο υλικό και το σχολίασαν δεόντως. Πράγματι από μόνο του το πλάνο δείχνει... «κάπως» και προσφέρεται για τρολάρισμα.
Το πλάνο όμως φαίνεται πως παρουσιάστηκε μονοδιάστατα και αποσπασματικά από τα περισσότερα ενημερωτικά σάιτ, τα οποία δεν προέβαλαν το πλάνο που είχε προηγηθεί και το οποίο..
καταγράφει τον Πέτρο Ποροσένκο να παρατάει σύξυλο τον Τσίπρα και να πηγαίνει για πάρει ένα μπουκάλι νερό για να το πιεί μπροστά στην κάμερα.
Στο συντετμημένο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε  τον Ουκρανό Πρόεδρο  να αποχωρεί από το βήμα για να βάλει νερό, ενώ λίγο αργότερα φαίνεται και ο Τσίπρας να κάνει την ίδια κίνηση.
Προφανώς είδε και αποείδε, καθώς δεν του έφερνε κάποιος νερό, και ακολούθησε το παράδειγμα του Ποροσένκο.