ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Η ανοικτή ΕΡΤ, η Νατάσα Γιάμαλη και η ΝΔ

Στοχοποιούν και την Κατερίνα Ακριβοπούλου

Mε αφορμή την πρωτοφανή επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον της ΕΡΤ και των δημοσιογράφων της ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ, Μακάριος Λαζαρίδης, όντας καλεσμένος στην εκπομπή  στην εκπομπή “Πρωινή Ζώνη” (δείτε ΕΔΩ), η διοίκηση εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται:
«Με αφορμή τα όσα ελέχθησαν από στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας στην πρωινή εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης, επισημαίνονται τα κάτωθι:
Τα στούντιο της ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΕΡΤ φιλοξενούν εκπροσώπους όλων των πολιτικών χώρων, χωρίς περιορισμούς και λογοκρισία. Η ΕΡΤ εγγυάται ότι οι προσκεκλημένοι μπορούν και θα μπορούν να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους, ακόμα και αν αυτή στρέφεται εναντίον της ΕΡΤ.
Η στοχοποίηση δημοσιογράφων, σε κάθε περίπτωση, δεν ωφελεί τη δημοκρατία.
»
Η ΝΔ απάντησε με την σειρά της κάνοντας λόγο για επιλεκτικές ευαισθησίες:..

«Διαβάσαμε με προσοχή την ανακοίνωση της Ε.Ρ.Τ. των κ. Ταγματάρχη και Τσακνή.
Δεν είδαμε την ίδια ευαισθησία, όταν, την Παρασκευή, η κυρία Γιάμαλη ειρωνευόταν τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.
Δεν είδαμε καμία ευαισθησία, όταν οι κ. Ταγματάρχης και Τσακνής όριζαν συντονίστρια ενημερωτικής εκπομπής την κυρία Ακριβοπούλου, μόνιμη υβρίστρια της Νέας Δημοκρατίας και του Αρχηγού της.
Η Νέα Δημοκρατία και τα στελέχη της σέβονται τους δημοσιογράφους και τους τεχνικούς της Ε.Ρ.Τ. Σε αντίθεση με την διοίκηση Ταγματάρχη και Τσακνή, που – ενώ η Ε.Ρ.Τ. διαθέτει ικανούς δημοσιογράφους – επιλέγει για τις εκπομπές της εξωτερικούς συνεργάτες.
Παραδίδουμε τους κ. Ταγματάρχη και Τσακνή στην κρίση των σκληρά φορολογούμενων πολιτών».