ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Ο Βαρδινογιάννης θέλει το Mega ανοιχτό

 ...και ετοιμάζεται να βάλει το χέρι στην τσέπη

Συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο του mega Γιάννη Βαρδινογιάννη είχαν οι εργαζόμενοι του καναλιού το απόγευμα της Τρίτης. Ο «Τζίγκερ» τους έδωσε να καταλάβουν πως επιθυμία της πλευράς Βαρδινογιάννη είναι να παραμείνει εν λειτουργία το Mega και επιβεβαίωσε ότι υπάρχει σχετικό business plan και προς τούτο γίνονται επαφές και συζητήσεις με τον έτερο μέτοχο του καναλιού, Φώτη Μπόμπολα (δείτε ΕΔΩ).
  O Γ. Βαρδινογιάννης, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Αφροδίτης Γραμμέλη στο protothema.gr, εμφανίστηκε πρόθυμος και έτοιμος να βάλει το χέρι στην τσέπη σε περίπτωση που οι τράπεζες δεχτούν το επιχειρησιακό σχέδιο των δύο μετόχων.  Αν το απορρίψουν  θα καταθέσει κάποιο άλλο ο ίδιος και εκτιμά ότι όλη διαδικασία θα διαρκέσει περίπου δύο με τρεις μήνες.
Σχετικά με τα χρεωστούμενα στους εργαζόμενους του καναλιού ο Βαρδινογιάννης είπε πως.. θα υπάρξουν πιέσεις στις τράπεζες ώστε να αποδεσμευτούν τιμολόγια και να εξοφληθούν κάποια από τα δεδουλευμένα ενώ ενημέρωσε πως σε περίπτωση που δεν δεχτούν οι τράπεζες, θα βάλει ο ίδιος έναν μισθό.