ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Στη Χίο ενοχλούνται από τη δημοσιογραφική κριτική

Ποιοι στοχοποιούν τον Γιάννη Στεβή

Για μια ακόμη φορά εκπρόσωπος της δημοτικής αρχής της Χίου στοχοποιεί την διαδικτυακή εφημερίδα «astraparis.gr» και τον διευθυντή της – μέλος της ΕΣΗΕΑ δημοσιογράφο, Γιάννη Στεβή.
Όπως καταγγέλλει ο ίδιος, ο αντιδήμαρχος Πρόνοιας και Παιδείας του Δήμου Χίου Γιώργος Παπαδόπουλος απέκλεισε αυθαίρετα την διαδικτυακή εφημερίδα «astraparis.gr», από την ενημέρωση και δεν απέστειλε την επίσημη ανακοίνωση του δήμου Χίου για ζητήματα της αρμοδιότητος του στον τομέα της Πρόνοιας.
Η ίδια απαράδεκτη και αντιδημοσιογραφική συμπεριφορά είχε επαναληφθεί και πριν από 20 μέρες. O Δήμαρχος Χίου Μανώλης Βουρνούς, ο οποίος αν και ενημερώθηκε εγκαίρως για όλα αυτά..
δεν έχει μέχρι στιγμής λάβει θέση. Έτσι, το μπλόκο στην ενημέρωση, που θέλουν να επιβάλλουν παράγοντες του δήμου Χίου σε δημοσιογράφους, που ενοχλούν με την κριτική τους, δυστυχώς, συνεχίζεται.
Με τον τρόπο αυτό, όμως, παραβιάζονται, από μέρους της δημοτικής αρχής της Χίου, βασικοί κανόνες δεοντολογίας και κυρίως το δικαίωμα των δημοσιογράφων για ελεύθερη πρόσβαση στις πηγές των ειδήσεων.
Τώρα, οι πολίτες της Χίου έχουν τον λόγο.