ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Βερύκιος: Οταν μιλάω μην παίζετε με τα κ..λoτηλέφωνα!

«Μας σιχαίνεται ο κόσμος ρε Σταματίνα!» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Η χώρα μας μεσα στη δυστυχία της έχει ορισμένες αναλαμπές. Υπάρχουν μηχανισμοί που εξυψώνουν το ηθικό της, όπως η απόφαση του Αρείου Πάγου για την μη έκδοση των 8 Τούρκων». Αυτά έλεγε ο Δήμος Βερύκιος στη γνωστή του καθημερινή σύνδεσή του με την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.
Ολοι τον ακουγαν προσεκτικά επιβεβαιώνοντας τα λεγόμενά του με συνεχή «χμμμμ... μμμμ...» μέχρι που η Σταματίνα αποφασισε να παρέμβει... διαφωνώντας και διακόπτοντας τον ειρμό του Δήμου: «Ναι αλλά, μισό λεπτό, την απόφαση την έδωσαν οι Έλληνες δικαστές όχι οι Έλληνες πολιτικοί. Μην τα συγχέουμε».
Αυτή η φράση της Τσιμτσιλή προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του δημοσιογράφου..

«Στο μυαλό σου τα συγχέεις, αυτό λέω! Άκουμε, λοιπόν και όταν μιλάω μην παίζετε με τα κ..λ..τηλέφωνα! Ακούστε με τι σας λέω! Αυτό λέω που λες εσύ και έρχεσαι με δασκαλίστικο τρόπο να μου το πεις τώρα!», έσκουξε οργισμένος ο Δήμος Βερύκιος απευθυνόμενος προς την Τσιμτσιλή και συμπλήρωσε στην κατακλείδα: «Μας σιχαίνεται ο κόσμος ρε Σταματίνα! Μας σιχαίνεται!».
Η Σταματίνα μετά από λίγο συνέχισε επί του θέματος με μια ανάλυση που θα ζήλευαν και οι πολιτικοί συντάκτες του ΒΒC...