ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Πήραν έναν μισθό στην Αυγή

*** Ανέστειλαν τις κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα Αυγή μετά την καταβολή ενός μισθού από τους 2,5 οφειλόμενους. Για το θέμα συνεκλήθη, λέει, το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ που εκτός από την καταβολή ενός μισθού, αποφάσισε να ορίσει δύο πρόσωπα, τον Νίκο Φίλη και την εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου, που θα αναλάβουν τη διερεύνηση και επίλυση των προβλημάτων στην Αυγή και στον ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο» καθώς και τις επαφές και συζητήσεις με τους εργαζόμενους.

*** Την εξέταση του πόθεν έσχες του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ στην συνεδρίαση της Επιτροπής πόθεν έσχες της Βουλής ύστερα από τα χθεσινά δημοσιεύματα.. του Documento για περιουσιακά στοιχεία που δεν είχαν συμπεριληφθεί στο πόθεν έσχες με την επίκληση της διάστασης του Κ. Μητσοτάκη και της συζύγου του Mαρεβας Γκραμπόφσκι.

*** Σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα Le Figaro εκπρόσωποι της L'Oreal και της Ρότσιλντ επιβεβαίωσαν ότι ειχαν συναντήσεις με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Παρίσι.
Η L'Oreal χαρακτήρισε «ιδιωτική» τη συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού με τον διευθύνοντα σύμβουλό της, Ζαν-Πολ Αγκόν, ενώ δεν αναφέρθηκε στο τι συζητήθηκε, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Le Figaro.

*** Από το fb του Γιάννη Κουρτάκη και σχετικά με την συνεργασία του ομίλου των Παραπολιτικών Γιώργο Τράγκα: «Η οικογένεια των Παραπολιτικών υποδέχεται με μεγάλη χαρά τον επι τριάντα χρόνια πρωταθλητή των ερτζιανών Γιώργο Τραγκα. Από τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου η ομάδα της ιστορικής εκπομπής "Έν Αθηναις" κατεβαίνει στο γήπεδο και παίζει καθημερινά μπάλα από τις 08:00 μέχρι τις 11:00 στους 90,1. Προσωπικά η έλευση του "θείου" με γεμίζει με χαρά, γιατί μετά από 17χρονια θα είμαστε και πάλι μαζί».