ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Μπράβο ρε Μαίρη!

Όταν η Συνατσάκη το παίρνει επάνω της και μας βάζει τα γυαλιά

Γράφει ο Χρήστος Ξανθάκης

Τώρα που τις γράφω αυτές τις γραμμές, πρέπει η Συνατσάκη να έχει πιάσει καμιά τετρακοσαριά χιλιάδες views στο γιουτούμπι. Την άφησα το πρωί στις τρακόσες τόσες, αλλά έχει γίνει βιράλ το βιντεάκι και ανεβαίνει σαν ασανσέρ, λέω εγώ. Χώρια τα σχόλια από κάτω , κάνα πεντοχίλιαρο, χώρια ο χαμός στα social media, χώρια η κάλυψη η δημοσιογραφική. Ξεπέρασε και τα μυστήρια των Παρισίων σε δημοτικότητα. Κι όλα αυτά επειδή βρήκε η Μαίρη το σθένος, τα σκώτια, τα άντερα να βγει και να δηλώσει ευθαρσώς: «Είμαι Gay. Είμαι Αλβανίδα. Είμαι Πρόσφυγας.»
Με δικά της λόγια, ψαλιδισμένα, γιατί είναι δεκαπέντε λεπτά το βίντεο και δεν χωράει..
όλο το Newpost για πλήρη απομαγνητοφώνηση:
«Υπάρχει πάρα πολύ μίσος και μια τεράστια επιθυμία να ρίχνουμε ευθύνες ο ένας στον άλλον για τα κακά που συμβαίνουν στις ζωές μας. Όταν έχεις τόσο μίσος, όταν είσαι ρατσιστής, όταν είσαι σεξιστής, όταν είσαι ομοφοβικός, δεν γίνεται να εκτιμάς τη ζωή σου, δεν γίνεται να ξέρεις πως ν’ αγαπάς, δεν γίνεται να είσαι ένας φιλεύσπλαχνος πατέρας και ταυτόχρονα ρατσιστής, δεν γίνεται να είσαι μια καλή φίλη και ταυτόχρονα ομοφοβική…»
Αυτά η Μαίρη κι άμα σ’ αρέσει! Που σε πολύ κόσμο δεν άρεσε δηλαδή, είτε από δεξιά, είτε από αριστερά, είστε σκέτο ξεκούδουνα. Το τελευταίο είναι το κλασικό το γηπεδικό, όπου δεν επιτρέπεται σε μια ωραία γυναίκα να εκφράζει άποψη, γιατί μια ωραία γυναίκα οφείλει απλώς να ξαπλώνει και ν’ ανοίγει τα πόδια της. Απαντώ κι εγώ λοιπόν γηπεδικά σε αυτού του είδους τα αγοράκια, ευχόμενος ψόφο εδώ και τώρα. Και πάμε παρακάτω.

- διαβάστε τη συνέχεια στο newpost (ΕΔΩ)