ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Ποιοι στελεχώνουν το νέο φύλλο του Κουρτάκη

*** Τον περασμένο Οκτώβριο  ο διευθυντής σύνταξης της Real News Δημήτρης Μιχαλέλης αποχαιρετούσε τους συναδέλφους του για το (ατυχήσαν) One Channel του Βαγγέλη Μαρινάκη. Τώρα ο δημοσιογράφοςεπέστρεψε στον Όμιλο Χατζηνικολάου, στη θέση του διευθυντή σύνταξης της εφημερίδας “Real News” που κατείχε και πριν. Παράλληλα με τα επιτελικά καθήκοντά του στην εφημερίδα, ο Μιχαλέλης επανέκαμψε και στην αρθρογραφία της εφημερίδας. Μένει να δούμε αν θα υπάρξει κάποιος ρόλος για τον, έμπειρο περί τα τηλεοπτικά, δημοσιογράφο και στο κανάλι του ΑΝΤ1.

*** Ο δημοσιογράφος Κώστας Μουρδουκούτας, με πολυετή προυπηρεσία στις..
εφημερίδες «Ελεύθερος Τύπος» και «Εθνος», προορίζεται για επιτελική θέση στη νέα εφημερίδα του ομίλου των Παραπολιτικών. Στη γενική διεύθυνση του υπό έκδοση φύλλου του Γιάννη Κουρτάκη, υπό τον τίτλο «Ελευθερία του Τύπου», θα βρίσκεται ως γνωστόν ο Χρίστος Μουλίνος, ενώ ακούγονται και τα ονόματα του Κώστα Σαλαμούρα και του Ανδρέα Λιόση για τη διεύθυνση σύνταξης. Η εφημερίδα αναμένεται να κυλοφορήσει περί τα μέσα Μαρτίου.

*** Μετά την έλευση Μουλίνου στον όμιλο των Παραπολιτικών οι καραμπόλες είναι πολλές και το πιθανότερο είναι ότι οι περισσότερες θέσεις στην υπό έκδοση εφημερίδα θα καλυφθούν εκ των ενόντων. Ετσι προϊστάμενος του πολιτικού ρεπορτάζ στην «Ελευθερία του Τύπου», θα είναι ο Λάμπρος Καλαρρύτης, ο οποίος ήταν μέχρι τώρα διευθυντής στο ραδιόφωνο του Γιάννη Κουρτάκη. Στη θέση του Καλαρρύτη και τη διεύθυνση του «Παραπολιτικά fm» ανέλαβε ο δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός Βασίλης Αδαμόπουλος -

*** Πεσμένη η κυκλοφορία του «Βήματος της Κυριακής» αυτή την εβδομάδα. Η εφημερίδα του ΔΟΛ πούλησε την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 35.000 φύλλα πανελλαδικά ενώ την περασμένη εβδομάδα η κυκλοφορία της ήταν 42.440 φύλλα. Πρώτο σε πωλήσεις κι αυτή την Κυριακή ήταν το «Πρώτο Θέμα» με 77.000 φύλλα. Το Documento του Κ. Βαξεβάνη έχει σταθεροποιήσει την κυκλοφορία του και έχει πωλήσεις γύρω στα 20.000 φύλλα.

*** Αποχώρησε ιδία βουλήσει από το συγκρότημα Αλαφούζου και την εφημερίδα «Καθημερινή» ο Σωκράτης Τσιχλιάς που έβγαζε ειδικές εκδόσεις με μαγειρική, συνταγές κλπ όπως το επιτυχημένο περιοδικό Γαστρονόμος. Από την εφημερίδα του Φαλήρου απολύθηκε ο κριτικός κινηματογράφου Δημήτρης Μπούρας.