ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

ΕΤΕΡ: Συμπαράταξη με τον διωκόμενο από την εργοδοσία Δ. Καμαρινόπουλο

Καμαρινόπουλος - Κυριακίδης
Αλληλέγγυο και το Μέτωπο για την Ανατροπή

Ανακοίνωση Ενωσης Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας (ΕΤΕΡ):
Για άλλο ένα χρόνο, μετά από 3 αναβολές, η ΕΤΕΡ καλεί την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017 στα δικαστήρια της Ευελπίδων να υπερασπιστούμε τον διωκόμενο πρώην Πρόεδρό μας Δημήτρη Καμαρινόπουλο. Διώκεται από την ιδιοκτησία της εταιρείας Flash ΑΕ και τον Π. Κυριακίδη για «δυσφήμηση ανώνυμης εταιρείας κατ’ εξακολούθηση» για τις ανακοινώσεις της Ενώσεώς μας την 11η και την 14η Ιουλίου 2011 σχετικά με τις κινητοποιήσεις της Ενώσεώς μας στον ραδιοσταθμό Flash 96, για παράβαση των άρθρων 1, 14, 26 παρ. 1α, 27 παρ.1, 98, 364 παρ. 3-1 του ΠΚ.
Την ώρα που εργοδότες απαλλάσσονται βάσει Νόμου (4411/16) από ποινικές διώξεις για μη..
πληρωμή δεδουλευμένων σε εργαζόμενους (πρόσφατο παράδειγμα στην Θεσσαλονίκη) οι συνδικαλιστές σέρνονται στα δικαστήρια.
Φυγοδικία, ελικόπτερα, μεταμφιέσεις,  σενάρια δραπέτευσης από την Χώρα, είναι λίγα από τα γλαφυρά που κυκλοφορούν στον Ελληνικό τύπο για τα έργα και τις ημέρες του ιδιοκτήτη της Flash ΑΕ, του Π. Κυριακίδη. Τούτοι λοιπόν σήμερα μετατρέπονται σε τιμητές και καλούν-σέρνουν συνδικαλιστές στα δικαστήρια. «Εκεί που μας  χρωστάγανε μας πήραν και το βόδι» λέει ο Λαός μας.
Καλούμεθα να αποδείξουμε τα αυτονόητα. Καλούμεθα να αποδείξουμε το ήδη αποδεδειγμένο: ότι η ιδιοκτησία της εταιρείας Flash ΑΕ και του Π. Κυριακίδη, άφησε στο δρόμο ανέργους, απλήρωτους και χωρίς αποζημιώσεις δεκάδες εργαζόμενους, αποστέωσε και στην ουσία εξαφάνισε τον παλαιότερο ιδιωτικό ραδιοσταθμό της Αθήνας, σώρευσε τεράστια χρέη στα ασφαλιστικά Ταμεία, ενώ ταυτόχρονα το πάρτυ και το γλέντι με τα κλεμμένα συνεχίζεται στην υγεία των κορόιδων που δεν είναι άλλοι από τους εργαζόμενους και τον Ελληνικό Λαό που πληρώνει για τα κλεμμένα. Μόνο στον διωκόμενο πρώην Πρόεδρό μας Δημήτρη Καμαρινόπουλο η εταιρεία Flash ΑΕ χρωστά ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΩΣ πλέον ποσό άνω των 120.000 ευρώ από ΑΠΛΗΡΩΤΑ δεδουλευμένα και αποζημίωση.
Το ταξικό μας καθήκον, που είναι η υπεράσπιση των δικαίων των εργαζομένων, υπηρετείται όλα τα χρόνια της ύπαρξης της Ενώσεώς μας από όλα τα μέλη και τα στελέχη μας. Έτσι λοιπόν και τώρα το Διοικητικό Συμβούλιο δηλώνει την αμέριστη και ολόπλευρη συμπαράστασή του στον διωκόμενο πρώην Πρόεδρό μας και νυν Επίτιμο Μέλος της Ένωσής μας Δημήτρη Καμαρινόπουλο.
Καλούμε κάθε συλλογικότητα, τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους επισφαλώς εργαζόμενους, τις Διοικήσεις των Σωματείων, Ενώσεων, Ομοσπονδιών και την Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδος να υπερασπιστούμε όλοι μαζί, η εργατική τάξη, το δικαίωμά μας στον ταξικό συνδικαλισμό και στην αντίδραση απέναντι στην εργοδοτική αυθαιρεσία.
Κανένας εργαζόμενος ή άνεργος δεν είναι μόνος του απέναντι στην εργοδοτική αυθαιρεσία.
Συνεχής, οργανωμένος αγώνας μέχρι να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας.
ΟΛΟΙ αυτή την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου του 2017 και ώρα 9.00πμ
έξω από την αίθουσα 1 κτήριο προκάτ του Η’ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, στα δικαστήρια της Ευελπίδων.


Αλληλέγγυο και το Μέτωπο για την Ανατροπή:
"To Μέτωπο για την Ανατροπή (παράταξη της ΠΟΕΣΥ) στέκεται αλληλέγγυο στον πρώην πρόεδρο της ΕΤΕΡ Δημήτρη Καμαρινόπουλο, που διώκεται από την πρώην εργοδοσία του Flash.  Η εργοδοσία παραβίασε το σύνολο της εργατικής νομοθεσίας, και με τις μεταμφιέσεις και τις δραπετεύσεις επέδειξε συμπεριφορά του κοινού ποινικού δικαίου.
Απαιτούμε να σταματήσει κάθε δίωξη, να τιμωρηθεί η πρώην εργοδοτική πλευρά, να καταβληθούν όλα τα χρεωστούμενα δεδουλευμένα στους εργαζόμενους.
Καλούμε σε συμμετοχή στη συγκέντρωση συμπαράστασης στα δικαστήρια την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου στις 9πμ. "