ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Ποιοι από την Μιχαλακοπούλου πάνε στα Παραπολιτικά

Πολλές οι καραμπόλες - μετακινήσεις δημοσιογράφων με το κλείσιμο και το άνοιγμα εφημερίδων. Ο Γιάννης Κουρτάκης μαζεύει πολύ κόσμο στον όμιλο των Παραπολιτικών - και για τις εφημερίδες και για το ραδιόφωνο. Οι περισσότεροι προέρχονται από τον ΔΟΛ.Πρώτα από όλα από την ερχόμενη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, ο Γιώργος Τράγκας που άφησε τον Real του Χατζηνικολάου, έρχεται στα Παραπολιτικά FM 90,1 με τριωρη σε διάρκεια εκπομπή που θα ξεκινά στις 8 το πρωί.
Στο νέο πρόγραμμα του σταθμού του Κουρτάκη βρήκαν θέση -καθημερινά 4 με 6 το απογευμα- και τα «Κακά Κορίτσια», Μαρία Λεμονιά και Έλενα Καραμίχαλου που αποχώρησαν από τον ΒΗΜΑ fm μετά τις δραματικές εξελίξεις στον ΔΟΛ..
Εκπομπή για το αυτοκίνητο θα έχει και ο προερχόμενος από το ΒΗΜΑ και τον Bήμα Fm, Βαγγέλης Κιούσης.
Με τον όμιλο των Παραπολιτικών και ειδικά για την υπό έκδοση εφημερίδα «Ελευθερία του Τύπου»,  βρίσκονται σε συζητήσεις και άλλοι εργαζόμενοι του ΔΟΛ όπως ο πολιτικός συντάκτης Αρης Ραβανός και η Μάρνυ Παπαματθαίου που κάλυπτε στο ΒΗΜΑ το υπουργείο Παιδείας. Επαφές με τους επιτελείς της Ιάσονος στον Πειραιά έχει κι ο μέχρι πρότινος αρθρογράφος των Νέων Ηλίας Κανέλλης ενώ «έκλεισε» και η Αγγελική Καραγεώργου επίσης προερχόμενη από Τα Νέα. Πρό ημερών κατηφόρησε από τη Μιχαλακοπούλου και η συντάκτρια του ιατρικού ρεπορτάζ του ΒΗΜΑΤΟΣ Ελενα Φυντανίδου (έχει ήδη δικό της δισέλιδο Υγείας στην εφημερίδα Παραπολιτικά).

Για την «Ελευθερία του Τύπου» ακούγονται και τα ονόματα των οικονομικών (παλαι ποτέ τηλεοπτικών) συντακτών Γιώργου Παπού και Σοφίας Δήμτσα. Στo δυναμικό της ίδιας εφημερίδας, όπου γενικός διευθυντής θα είναι ο Χρίστος Μουλίνος, θα ενταχθούν ο έμπειρος δημοσιογράφος Μενέλαος Τασιόπουλος και η δικαστικη συντάκτρια Βάσω Παλαιού που επίσης αποχώρησαν από τον όμιλο Φιλιππάκη. Στη θέση της Παλαιού στην εφημερίδα «Δημοκρατία» πήγε ο Παναγιώτης Στάθης.

ΥΓ Στα Παραπολιτικά κατέληξε και η έμπειρη δημοσιογράφος Χριστίνα Κοραή που μέχρι πρότινος ήταν στο δυναμικό του Real Group του Ν. Χατζηνικολάου.