ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Λίγη τσίπα... Έστω και δανεική!

Ο δικός τους μπαμπάς (των εργαζομένων στον ΔΟΛ) δεν έχει φροντίσει να καβαντζώσει στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους κάποια εκατομμύρια ευρώ για την ώρα που ο Τιτανικός θα έπεφτε στο παγόβουνο... Και στο υπόγειο γκαράζ δεν τους περίμενε το νέο τους τζιπ, χρεωμένο με leasing και αυτό στην εταιρία...

Απο αύριο το πρωί ο "ανταγωνισμός" θα ειναι φτωχότερος... Ο Αιμιλιος, η Ντονα, ο Νοτης και ο Μάκης δεν θα ειναι "απέναντι"...
Τι απέναντι, δηλαδή... Στα μικρόφωνα απο τα οποία κάναμε και εμεις εκπομπες μέχρι πριν απο ενα μήνα. Ακόμα επιστρατευουμε ενα σωρό τρικ για να αποφύγουμε το κλασικό λάθος:
"Καλή σας ημέρα! Ακούτε ΒΗΜ...εεεε, ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 FM".
Αγάπη και συνήθεια μαζί...
Οι συνάδελφοι μας παγιδεύτηκαν στο σπιράλ του θανάτου που κάποιοι, συμπεριλαμβανομένου.. του εκδότη, εστησαν για τον ΔΟΛ.
Ειμαστε σίγουροι οτι οι περισσότεροι απο αυτους θα ειναι σύντομα στις νέες τους δουλειές.
Ειναι ικανότατοι επαγγελματίες. Κατάφεραν να στήσουν ενα ραδιόφωνο "απο τα μπετά" . Ανεξαρτήτως αν ο ακροατης συμφωνούσε ή διαφωνούσε με όσα ακούγονταν, ενα πράγμα ηταν κοινώς αποδεκτό: Ο ΒΗΜΑ FM ηταν καλό ραδιόφωνο!
Δυστυχώς, οι εργαζόμενοι του, δημοσιογράφοι, τεχνικοί και διοικητικοί, δεν έζησαν τις χρυσές εποχές του Συγκροτήματος το οποίο, απο το 2009 οποτε και δημιουργήθηκε ο ΒΗΜΑ FM, είχε αρχίσει να εμφανίζει "κατηφορικές" τάσεις.
Αντίθετα, εκείνοι με τη δουλειά τους δημιούργησαν το πιο δυναμικό και ζωντανό μέσο του ΔΟΛ, βάζοντας φρέσκο "αέρα" σε έναν Οργανισμό που μύριζε σαν κλειστό επι χρόνια,δυάρι στα Πατησια.
Και παρέμειναν σωστοί επαγγελματίες μέχρι το τελευταίο δελτίο ειδήσεων, μέχρι το τελευταίο λεπτο εκπομπής, μέχρι το τελευταίο τραγούδι.
Ξέροντας οτι το πιθανότερο ηταν να μην πάρουν δεκάρα τσακιστή....
Ξέροντας οτι ο δικός τους μπαμπας δεν έχει φροντίσει να καβαντζωσει στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους κάποια εκατομμύρια ευρώ για την ώρα που ο Τιτανικός θα έπεφτε στο παγόβουνο...
Ξέροντας οτι στο υπόγειο γκαράζ δεν τους περιμένει το νέο τους τζιπ, χρεωμένο με leasing και αυτο στην εταιρία...
Ξέροντας οτι στην τσέπη τους δεν υπάρχουν χρήματα ούτε για να χορτάσει η ψωραλεα -τρομαρα μας- γάτα Ιμαλαΐων...
Και μετα ήρθαν... οι επενδυτές! Ο Αλαφούζος, ο Μπόμπολας, ο Σαββιδης, ο Μουλόπουλος... Μονο ο αξέχαστος Τσάκας δεν ενεπλακη στη φημολογία για υποψήφιος ναυαγοσώστης του ΔΟΛ.
Τα ψέματα όμως τελείωσαν. Και μαζί τους τελείωσε και το ιστορικότερο Δημοσιογραφικό Συγκρότημα της χώρας.
Ήρθε η ώρα λοιπόν να φανεί αν στα ...αμπάρια του Τιτανικού ο καπετάνιος είχε κρατήσει απόθεμα απο τσιπα!
Αν υπάρχει τσιπα, καλό θα ηταν να εξοφληθούν μέχρι δεκάρας αυτοί που επι χρόνια εγραφαν μέχρι τα χαράματα για να βγαίνουν εφημερίδες, περιοδικά, και site ή έγραφαν στον κοντέρ τους 18ωρα για να έχει ο ακροατης του ΒΗΜΑ FM συνεχή ροη ενημέρωσης οποτε το επέβαλαν τα γεγονότα...
Λίγη τσιπα... Έστω και δανεική!
Γιατι αν σε αυτη την υπόθεση υπάρχει κάποιος που ενδιαφέρεται για την υστεροφημία του, πρέπει να λάβει υπόψιν οτι το "διαπλεκόμενος" θα μοιάζει με ερωτικά φορτισμένο κομπλιμέντο μπροστά στο "χρεοκοπημένος και μπαταχτσης".
Γ.Κ

- από την σελίδα στο facebook: Σεμνά και Ταπεινά Κακούσης-Πετρόπουλος Παραπολιτικά 90,1 09:00-11:00