ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

«Μένω εκεί, δεν μένω παραπέρα»... Ευτυχώς

Γιατί θύμωσε ο Μακάριος με την ΕΡΤ
(ΒΙΝΤΕΟ)

Πρωτοφανής ήταν η επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον της ΕΡΤ και των δημοσιογράφων της ο όχι και τόσο... μακάριος διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ, Μακάριος Λαζαρίδης.
Το comme-il-faut της Νέας Δημοκρατίας τελείωσε”, διεμήνυσε σε έντονο ύφος ο Μ. Λαζαρίδης, που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Πρωινή Ζώνη”της ΕΡΤ, προσθέτοντας: “Δεν θα μας υβρίζετε κύριε κι εμείς θα καθόμαστε να κοιτάμε, και για τα πληρωμένα πιστόλια του Μεγάρου Μαξίμου. Μένω εκεί, δεν μένω παραπέρα...
Το γιατί ήταν τόσο θυμωμένος ο Μ. Λαζαρίδης το εξήγησε, όταν οι ευγενικοί..
-παρά την προκλητική στάση του- δημοσιογράφοι της ΕΡΤ του ζήτησαν διευκρινίσεις: “Επειδή με προκαλείτε πρέπει να σας πω, χθες το κεντρικό δελτίο ειδήσεων είχε χρόνο για την αθλιότητα του κυρίου Βαξεβάνη, του κυρίου Καλογρίτσα, του κυρίου Παππά και του κυρίου Τσίπρα που θίγουν την προσωπική ζωή του προέδρου της ΝΔ, δεν είχε χρόνο για το πρωθυπουργικό αεροσκάφος”.
Αυτή είναι η ΕΡΤ”, αναφώνησε ο Μακάριος Λαζαρίδης, συνεχίζοντας τις κατηγορίες ότι η ΕΡΤ δεν παίζει τις δημοσκοπήσεις στις οποίες προηγείται η ΝΔ και δίνει εκπομπή στην Κατερίνα Ακριβοπούλου που “υβρίζει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης”.