ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Εκλεισε την ψαλίδα ο Σρόιτερ

Μετά από δυο εβδομάδες στον «αέρα» το νέο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου έπεσε εχθές για πρώτη φορά κάτω από το 20%, ενώ το δελτίο ειδήσεων του ALPHA με τον Αντώνη Σρόιτερ στην ουσία κατάφερε να μηδενίσει τη διαφορά και να ισοφαρίσει!
Συγκεκριμένα ο ΑΝΤ1 πήρε βραχεία κεφαλή στο σύνολο του κοινού με 19,8% και ο ALPHA ισοφάρισε με 19,6%! Στα δυναμικά κοινά σταθερά και με διαφορά προηγείται το δελτίο του Σρόιτερ σημειώνοντας εχθές 24,7%, έναντι του Χατζηνικολάου που τερμάτισε με 10,7%.
 ***
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι ο Γιώργος Παπαχρήστος και ο Γιάννης Πρετεντέρης βρίσκονται σε συζητήσεις με την κυριακάτικη εφημερίδα..
«Πρώτο Θέμα» για να ενταχθούν στο δυναμικό της. Οι δυο δημοσιογράφοι και ειδικά ο Γιώργος Παπαχρήστος διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις με την ιδιοκτησία της εφημερίδας, ενώ η παρουσία του Βασίλη Χιώτη σαφέστατα διευκολύνει τη μετάβαση σε περίπτωση που υπάρξει συμφωνία.
 ***
Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για το νέο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ που θα παρουσιάζει ο Νίκος Παναγιωτόπουλος από τις 20 Φεβρουαρίου. Ενα από τα βασικά του χαρακτηριστικά θα είναι και η ύπαρξη σχολιαστών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι κλείδωσε η τριάδα των δημοσιογράφων που θα σχολιάζει την πολιτική επικαιρότητα και πρόκειται για τους Κατερίνα Ακριβοπούλου (θα παρουσιάζει από μεθαύριο Δευτέρα και την «Αίθουσα σύνταξης»), Βούλα Κεχαγιά από ΤΑ ΝΕΑ και Διονύσης Νασόπουλος, επίσης από ΤΑ ΝΕΑ.

- από το enimerosi24