ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Ποιοι προτιμούν να κλείσει ο ΔΟΛ

Ενδεχομένως χειρότερο και από την απροθυμία του Κυριάκου Μητσοτάκη να συναινέσει σε μια λύση για τις υπερχρεωμένες επιχειρήσεις Τύπου, είναι η στάση ορισμένων μεγαλοδημοσιογράφων του ΔΟΛ που τον πιέζουν να μη στηρίξει καμία τροπολογία με αποτέλεσμα να προτιμούν το λουκέτο παρά τη σωτηρία του συγκροτήματος!
Βεβαίως ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την πρώτη στιγμή που προκλήθηκε από τον πρωθυπουργό στη Βουλή αρνήθηκε να συναινέσει με το πρόσχημα ότι η ΝΔ διαφωνεί σε κάθε χαριστική ρύθμιση.
Είναι σαφές όμως ότι η Πειραιώς έχει σταθμίσει την κατάσταση και έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δεν την ενδιαφέρει η σωτηρία του ΔΟΛ κι ας μείνουν 500 οικογένειες στο δρόμο… Διότι οποιαδήποτε λύση βρεθεί, μοιραία θα αναγκάσει τις εφημερίδες του οργανισμού που στήριζαν μονοκούκι όλα αυτά τα χρόνια τον Σαμαρά και τώρα τον Κυριάκο, να ρίξουν νερό στο κρασί τους και να γίνουν περισσότερο πολυφωνικές!
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ο πρόεδρος του κόμματος αρνήθηκε να δει την επιτροπή των εργαζομένων του ΔΟΛ και τους παρέπεμψε στον εκπρόσωπο Βασίλη Κικίλια.
Η στάση όμως του Κυριάκου Μητσοτάκη στην υπόθεση του ΔΟΛ αρχίζει και εκθέτει ποικιλοτρόπως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά και την πρόταση της Φώφης Γεννηματά για τη διαμόρφωση ενός πλαισίου για τις υπερχρεωμένες επιχειρήσεις ΜΜΕ, γεγονός που απομονώνει επικίνδυνα τη ΝΔ στα μάτια των ανθρώπων του Τύπου.
- από το enimerosi24