ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Καρακούσης: Θα εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα...

...προκειμένου να διασφαλιστεί η συνέχεια των Μέσων του ΔΟΛ

«Οι εργαζόμενοι του ΔΟΛ επιμένουν και θα εξαντλήσουν κάθε δυνατότητα προκειμένου να διασφαλιστεί η συνέχεια των Μέσων του οργανισμού και να εξασφαλιστούν τα δικαιώματά τους.
Ας γνωρίζουν όσοι παραλογίζονται και καλύπτονται πίσω από τις κουΐντες της πολιτικής και τραπεζικής εξουσίας ότι όλα εδώ πληρώνονται. Οι ελεύθεροι δημοσιογράφοι δεν παραδίδονται, θα βρουν τρόπο να δράσουν...». 
Αυτό γράφει ο διευθυντής του ΒΗΜΑΤΟΣ Αντώνης Kαρακούσης σε κείμενό του για τις δραματικές εξελίξεις στον ΔΟΛ (αναρτήθηκε τα μεσάνυχτα της Τρίτης στο tovima.gr) αναφερόμενος στην απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών, η οποία δεν αφήνει παράθυρο ανοιχτό ούτε στα μέσα, ούτε στους εργαζόμενους του οργανισμού. Ο Καρακούσης αναφέρεται στον «εξουθενωμένο, χωρίς δυνάμεις και δυνατότητες εκδότη» Σταύρο Ψυχάρη και επισημαίνει:
«Η απόρριψη του αιτήματος για ενδιάμεση χρηματοδότηση οδηγεί αναγκαστικά σε διακοπή της λειτουργίας των Μέσων του οργανισμού. Οι εργαζόμενοι είναι εξουθενωμένοι οικονομικά, δεν έχουν ελπίδα καταβολής κάποιας αμοιβής και το χειρότερο διαισθάνονται ότι οι Τράπεζες και η κυβέρνηση τους οδηγεί στην ανεργία, χωρίς καταβολή των δεδουλευμένων και των αποζημειώσεων. Κατόπιν αυτών θα καταφύγουν σε μέτρα διασφάλισης των δικαιωμάτων τους και προφανώς σε αναζήτηση άλλης απασχόλησης»...