ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Προμαχώνες του έθνους!..

Μετά την έφοδο στο σχολείο του Νέου Ικονίου, ο χρυσαυγίτης Γιάννης Λαγός «εκστρατεύει» για να σώσει το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος.
Ο… από Βορρά κόκκινος κίνδυνος ακούει στο όνομα Μαρία Νοτοπούλου, είναι 23 ετών και είναι αδελφή της διευθύντριας του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη, Κατερίνας Νοτοπούλου.
Ποιο «έγκλημα» ζητά να διερευνηθεί με ερώτησή του στη Βουλή ο Λαγός; Την ανανέωση της σύμβασης ωρομίσθιου υπαλλήλου της Μαρίας με το ΚΘΒΕ. Το «έγκλημα» έχει πράγματι όλα τα στοιχεία «κόκκινης συνωμοσίας».
Σήμερα ο Λαγός αναγκάζεται να ερωτά τη Βουλή. Παλιότερα θα αρκούσε μια αναφορά που θα κατέγραφε σε ανάλογη γλώσσα:..
«α) η ως άνω ερυθρά τοιαύτη, σατανικώς δρώσα, εισέδυσε στο ΚΘΒΕ από το 2014, αφού, δολίως κινηθείσα αιφνιδίασε ώς και τον διευθύνοντα τότε το πρωθυπουργικό γραφείο Τ. Μπαλτάκο, β) παρελκυστικώς κινούμενη, αν και πτυχιούχος του ΑΠΘ, αρκείται να ενθυλακώνει 200 έως 300 μηνιαίως και μόνο για 5 (πέντε) μήνες το έτος, γ) το κοράσιον συνεχίζει άχρι τούδε την χθαμαλή απομύζηση υποδυόμενη ενίοτε ώς και την ταξιθέτρια, Κύριος οίδε τι ημπορεί να επιτύχει από τοιαύτην κομβικήν θέσιν, δ) εντέλλονται οι υπηρεσίες όπως φροντίσουν διά την υπεράσπισιν των προμαχώνων του έθνους».
ΛΥΚ (Παρασκήνια / ΕφΣυν)