ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Εμείς οι δυό οι φίλοι...

Ο «μαινόμενος» και ο «υποκριτής»

Γράφει ο (γνωστός) Νίκος Μαστοράκης στο fb:
ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΑΙΝΟΜΕΝΟΣ
Και μάλιστα καταφανώς υπέρ Τσίπρα. Οργισμένος κατα Αδώνιδος, σκέτη ζάχαρη με Ζαχαριαδη. Όσοι φοβόντουσαν οτι η φιλοσυριζαικη πολιτική του Real FM θα μεταφυτευοταν στον ΑΝΤ1, δικαιώθηκαν.


Απαντάει ο Νίκος Χατζηνικολάου κοινοποιώντας τη δημοσίευση του Νίκου Μαστοράκη:
Ο κύριος Μαστοράκης ξέχασε να πεί ότι... "μαινόμενος" απάντησα σημείο προς σημείο και στον Ζαχαριάδη (του ΣΥΡΙΖΑ) για όσα είπε για τον Κυριάκο και την Μαρέβα Μητσοτάκη. Θλίψη..
για την υποκρισία του και για την άθλια μεροληψία του. Μεγάλη θλίψη...

Aπαντάει με τη σειρά του ο (γνωστός) Νίκος Μαστοράκης:
Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΝΙΚΟΣ
σχολίασε τα όσα πολυ ήπια και καλοπροαίρετα έγραψα για την αποψινή άνιση συμπεριφορά του στη διένεξη Γεωργιάδη-Ζαχαριαδη...
Οταν τολμάς να επικρίνεις τον φίλο σου για τα λάθη του, χωρις αλλότριο κίνητρο η κέρδος, εισαι άθλια μεροληπτικός και άξιος θλίψης. Αν αυτο ισχύει για όλους, τον παρακαλώ να δει προσεκτικά το βίντεο της εκπομπής του και να διαπιστώσει αν μερολήπτησε και, συνεπώς, αν πρέπει να αποδεχτεί τη δίκη μου θλίψη. Και να μην το κάνει, και παλι φίλοι θα' μαστε.
Υ.Γ. Για να μεροληπτήσει κάποιος πρέπει να υπάρχουν δυο μέρη. Εγώ υπέρ ποίου μέρους μεροληπτησα; Όσο για τη λέξη "υποκρισία" θα ίσχυε πλήρως αν είχα γράψει καλα σχόλια για ενα τοσο ανησυχητικό faux pas.


Βγάλτε τα συμπεράσματά σας...