ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023

Φτιάχνει κανάλι η Εφημερίδα των Συντακτών


Κάλεσμα απευθύνει η Εφημερίδα των Συντακτών για τη δημιουργία, με crowdfunding, ενός ραδιοτηλεοπτικού στούντιο. "Είστε που είστε οι «εργοδότες» μας, ελάτε τώρα να γίνετε και «χορηγοί» της εφημερίδας και του site που διαβάζετε" αναφέρει σε σχετικό της σημείωμα η ΕφΣυν και συμπληρώνει:
"Αποφασίσαμε μέσα στοv χώρο της εφημερίδας μας, στην Κολοκοτρώνη 8, να φτιάξουμε ένα μικρό, αλλά λειτουργικό και σύγχρονο στούντιο, ώστε να προχωρήσουμε άμεσα στη δημιουργία τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών, δικής μας παραγωγής. Αλλά και να αυξήσουμε κι άλλο τα podcast μας, που ήδη πηγαίνουν πολύ καλά και ουκ ολίγες φορές, μάς ανεβάζουν στο Top 10 της Ελλάδας στις διάφορες πλατφόρμες. Τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, ρεπορτάζ ήχου και εικόνας από τους συντάκτες της «Εφ.Συν.», αλλά και δικές σας «ανταποκρίσεις» για γεγονότα και καταστάσεις που καταγράφετε στα κινητά σας, αφού περάσουν από την επεξεργασία του στούντιο, θα μπορείτε να τα παρακολουθείτε μέσα από το site μας καθημερινά.
Ζητάμε λοιπόν την οικονομική συνδρομή σας, ώστε να το υλοποιήσουμε άμεσα. Το ποσό που χρειάζεται συνολικά, μαζί με τον ΦΠΑ, είναι 8.500 ευρώ για τον εξοπλισμό και τις τεχνικές εργασίες. Το ποσό αυτό καλύπτει ενδεικτικά: ειδικά ανηχοϊκά κουφώματα, μονωτικά πάνελ με πετροβάμβακα, υπολογιστικό σύστημα για ηχογράφηση, κάρτα ήχου και μικρόφωνα, κάμερες, μικρόφωνα lavalier κ.ά.
  • Θέλεις να βλέπεις ειδήσεις χωρίς φίλτρα;
  • Θέλεις να είσαι εσύ ο δημιουργός της είδησης;
  • Τι θα έλεγες αν το περιεχομένου ενός καναλιού ήταν το δικό σου βίντεο;
Καταθέστε στον αριθμό λογαριασμού IBAN: GR1801401010101002002314055 (Alpha Bank, Δικαιούχος: Ανεξάρτητα Μαζικής Ενημέρωσης ΑΕ) όποιο ποσό θέλετε, ακόμη και 1 ευρώ. Η κατάθεση πρέπει να έχει την ένδειξη «στούντιο». 'Ο,τι χρήματα και να βάλετε, θα αποδειχθούν πολύ χρήσιμα. Αμέσως μόλις συγκεντρωθεί το ποσό των 8,5 χιλιάδων ευρώ θα σας ενημερώσουμε, ώστε να σταματήσει το crowdfunding.

Όσοι συνεισφέρετε, ανεξαρτήτως ποσού, θα είστε οι χορηγοί του Studio EfSyn, και το όνομά σας θα περιληφθεί στη «λίστα των χορηγών», ανεξαρτήτως ποσού, για όποιον το επιθυμεί, φυσικά.

Ενισχύστε τα ανεξάρτητα ΜΜΕ, ώστε να διατηρηθούν ενεργά και να δυναμώσουν κι άλλο. Ενισχύστε ενεργά και για τον συγκεκριμένο λόγο την Εφημερίδα των Συντακτών".