ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023

Αλλαγές στο «Βήμα»


Αλλαγές στην κυριακάτικη εφημερίδα «Το Βήμα» από αυτή την Κυριακή 12 Νοεμβρίου. Η εφημερίδα που έχει κατακτήσει μια ξεχωριστή θέση στην ιστορία του ελληνικού Τύπου και έχει γράψει πάνω από έναν αιώνα ιστορίας θα βρίσκεται στα περίπτερα με νέο σχεδιασμό της ύλης και φρέσκια αισθητική.
Το «ΒΗΜΑ» εμπλουτίζει συνεχώς το περιεχόμενο και τη φόρμα του, ανανεώνεται στην εικόνα του κι ενώ παραμένει «κλασσικό» ταυτόχρονα γίνεται πιο σύγχρονο και μοντέρνο.
Από αυτή την Κυριακή το «ΒΗΜΑ» προσφέρεται με ακόμα πιο πλούσια ύλη μέσα από τις τρεις κορυφαίες ένθετες εκδόσεις του : τον Οικονομικό Ταχυδρόμο, το Β2 για τον Πολιτισμό, τις Ιδέες , το Βιβλίο και την Επιστήμη και το περιοδικό «ΒΗΜΑGAZINO».

Στην ολοκληρωμένη έκδοσή του ειδικά αυτή την Κυριακή το «ΒΗΜΑ» κυκλοφορεί και με δύο ακόμα σημαντικές προσφορές.
Α) Την συλλογική έκδοση της νέας σειράς βιβλίων «ΒΗΜΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ» με πρώτο τον τόμο «ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 1973» για την επέτειο των 50 ετών από την φοιτητική εξέγερση που καθόρισε το κοινωνικοπολιτικό σκηνικό της Μεταπολίτευσης και
Β) το εμβληματικό περιοδικό «ΔΙΑΚΟΠΕΣ» που πλέον θα κυκλοφορεί κάθε μήνα με το «ΒΗΜΑ». Σε αυτό το τεύχος ταξιδεύουμε στα πιο όμορφα χωριά της ορεινής Ελλάδας και ετοιμάζουμε βαλίτσες για τις πιο συναρπαστικές αποδράσεις εντός και εκτός.
Από αυτή την Κυριακή 12 Νοεμβρίου κάτι αλλάζει...