ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023

Ο Αλαφούζος έχει νεύρα...


Έντονο εκνευρισμό διακρίνουν αρκετοί που συναναστρέφονται τον ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ, νεύρα που δεν έχουν καμμιά σχέση με τη χθεσινοβραδυνή «τριάρα» που εισέπραξε το «τριφύλλι» από τη Ρεν, στη Γαλλία.
Ο πρώτος που την πλήρωσε (και δικαίως) ήταν ο Κυριάκος Βελόπουλος, γιατί πραγματικά κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει η συνήθεια ένας πολιτικός να λέει ό,τι του κατεβαίνει στο κεφάλι, χωρίς στοιχεία και αποδείξεις, κρυπτόμενος από τη βουλευτική ασυλία.
Τα νεύρα Αλαφούζου σχετίζονται με την αναμενόμενη απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για την κροτίδα που έπεσε στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Καλά ενημερωμένες πηγές ισχυρίζονται ότι ο Αλαφούζος έχει ήδη διαμηνύσει στο Μαξίμου ότι αν επιχειρηθούν «κωλοτούμπες» τότε και ο ίδιος θα πάρει τις αποφάσεις του.
Απέναντι στην κυβέρνηση βέβαια…
Α.Ο. / ieidiseis

UPD
Απορρίφθηκε η έφεση του Ολυμπιακού

Τελικά η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση του Ολυμπιακού, διατηρώντας τις ποινές των «ερυθρόλευκων» για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που διακόπηκε.
Αυτό σημαίνει πως για τον τραυματισμό του Χουανκάρ και τη διακοπή του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στις 22/10 στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός τιμωρείται με μηδενισμό, -1 βαθμό, δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών (κόντρα σε Παναιτωλικό, ΑΕΚ) και πρόστιμο 38.000.
Όσον αφορά στη βαθμολογία, ο Παναθηναϊκός παραμένει μόνος πρώτος, στο +4 από Ολυμπιακό, ΑΕΚ και στο +5 από τον ΠΑΟΚ.