ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023

Ουδείς απολύεται, ουδείς μισθός μειώνεται - Τι δηλώνει η Left Media για τον ρ/σ 105.5 Στο Κόκκινο


Ο Κωνσταντίνος Νικόλτσιος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της LEFT MEDIA Α.Ε. απαντά στις φήμες και τα δημοσιεύματα περί δήθεν «απολύσεων» στον ρ/σ «105,5 ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ», με αφορμή τη σημερινή ανακοίνωση του νέου προγράμματος του σταθμού.
1) Ουδείς απολύεται, ουδείς μισθός μειώνεται.
2) Ό,τι αποφασίστηκε είναι προϊόν αναγκαίας αναδιάταξης της φυσιογνωμίας του προγράμματος, αφού ο ρ/σ «105,5 ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ» συνιστά ένα απαιτητικό και συνεχώς μεταβαλλόμενο μέσο ενημέρωσης.
3) Η υπάρχουσα μέχρι σήμερα δομή του προγράμματος εξυπηρέτησε μία μακρά προεκλογική πρακτική, η οποία ολοκλήρωσε τον κύκλο της. Οπότε η αναδιάρθρωσή του εν λόγω προγράμματος κρίνεται εκ των πραγμάτων αναγκαία.
4) Η Διοίκηση λαμβάνει πολύ σοβαρά τις προσωπικές επαγγελματικές διαδρομές και την οικονομική κατάσταση κάθε συνεργάτη μας, προσεγγίζοντας με μεγάλο σεβασμό κάθε σχετικό ζήτημα.
Επομένως, ό,τι γράφεται και λέγεται για απολύσεις, διώξεις πολιτικού χαρακτήρα και λοιπά μυθεύματα δεν έχουν καμία βάση, αφού πρόκειται για την τυπική αναδιάρθρωση και σύνταξη ενός ραδιοφωνικού προγράμματος, η οποία συμβαίνει κάθε έτος. Το ραδιόφωνο δεν είναι στατικό και αιωνίως ακίνητο μέσο και ουδείς κατέχει ιδιοκτησιακού τύπου προνόμια στη ροή του προγράμματός του.
Τέλος, σύμφωνα με την ανακοίνωση, «ο Κωνσταντίνος Νικόλτσιος επιβεβαιώνει την αμέριστη στήριξη του στον νέο Διευθυντή του 105,5 ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ, Αδάμ Γιαννίκο, και θεωρεί ότι το νέο πρόγραμμα θα συμβάλει στην περαιτέρω ανάδειξη και ανάπτυξη του ραδιοφωνικού σταθμού της Αριστεράς».