ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023

Ενας ακόμη δημοσιογράφος ιδιοκτήτης media


Στον Θανάση Τσεκούρα το 100% του iEidiseis - Ετοιμάζει διαδικτυακό όμιλο

Αλλαγές φαίνεται ότι επήλθαν προσφάτως στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του site iEidiseis. Μιλάμε για ένα από τα καλά μέσα ενημέρωσης, που τα τελευταία δύο χρόνια το «τρέχει» ο δημοσιογράφος Θανάσης Τσεκούρας. Οπως γράφει το Big Mouth του powergame o έμπειρος δημοσιογράφος, που έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα στην μιντιακή αγορά, εσχάτως ψαχνόταν να επενδύσει στα media. Αν και από την πρώτη στιγμή που συνεργάστηκε με το συγκεκριμένο site είχε πάρει ένα μικρό ποσοστό, δεν αρκέστηκε σε αυτό και όταν βρήκε την ευκαιρία, υπέβαλε πρόταση συνολικής εξαγοράς του Μέσου από τους συνεταίρους του.
Κάπως έτσι, το iEidiseis έχει πλέον έναν ιδιοκτήτη, ο οποίος μάλιστα τυγχάνει και δημοσιογράφος. O Τσεκούρας ετοιμάζει και δυο-τρία ακόμη projects, θέλοντας να δημιουργήσει έναν ολοκληρωμένο διαδικτυακό όμιλο.
Θυμίζουμε πως πρόσφατα από το σάιτ «ieidiseis» αποχώρησε ο δημοσιογράφος Βασίλης Σκουρής. Ο ίδιος γνωστοποίησε μέσω της προσωπικής του σελίδα στο Facebook ότι ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με το σάιτ όπου σχολίαζε την πολιτική επικαιρότητα μέσα από τη στήλη «Παιχνίδια εξουσίας».
Ο Β. Σκουρής είχε αναλάβει σύμβουλος έκδοσης και επικεφαλής του πολιτικού στο iEidiseis τον Απρίλιο του 2020 προερχόμενος από την 24media.