ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

Κοντά στο μεγάλο deal: Προχωράει το μιντιακό μπαμ της χρονιάς…


Τι ισχύει για «Πρώτο Θέμα», iefimerida και άλλα δύο μεγάλα sites…

Μιας και σταδιακά διέρρευσαν τα ονόματα, ιδού τι επακριβώς ισχύει με τις μιντιακές… βόμβες που ετοιμάζονται. Άλλωστε στην μιντιακή πιάτσα άρχισαν δημοσιεύματα με ονόματα και διευθύνσεις.
Το τρίδυμο των Δημήτρη Μπάκου, Γιάννη Καϋμενάκη και Αλέξανδρου Εξαρχου πάει, πρωτίστως, για την εξαγορά και του «Πρώτου Θέματος» και του iefimerida.gr. Έχει καταθέσει προτάσεις και οι πληροφορίες μιλούν για κατ’ αρχάς συμφωνίες (με τους αντίστοιχους ιδιοκτήτες), όχι όμως για οριστικές. Όχι ακόμη.
Ο Θέμης Αλαφούζος δεν έχει κλείσει την πόρτα στο τρίδυμο, έχει πρόταση στα χέρια του για την «Καθημερινή» και την εξετάζει.
Και ακούγεται πως έχουν κατατεθεί αντίστοιχες προτάσεις τόσο για το liberal.gr όσο και για το protagon.gr. Όλα τα Μέσα, φιλοδεξιά έως… πολύ φιλοδεξιά. Όχι τυχαίο.
Και πάνε να διαμορφώσουν ένα νέο status quo στην αγορά. Ήδη έχουν λανσάρει το flash.gr, ακολουθεί σε λίγο καιρό το ραδιόφωνο, έχουν αγοράσει το Action24 και νοικιάσει το Attica TV και, εκτός media, διαθέτουν την ενεργειακή Volton, την κατασκευαστική Intrakat και από τα τέλη Ιουλίου επαναλανσάρουν την Παγκρήτια Τράπεζα