ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

Ο,τι νάναι!.. Και άλλος εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ


Στην προεκλογική μάχη υπέρ του Κυριάκου Μητσοτάκη ρίχτηκε χωρίς περιστροφές ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Μάνος Βουλαρίνος, ο οποίος κλείνοντας την τελευταία ραδιοφωνική εκπομπή του πριν τις κάλπες, κάλεσε ευθέως τους ακροατές του να ψηφίσουν ΝΔ.
«Πιστεύω ότι η ΝΔ και ο Μητσοτάκης πρέπει να πάρουν αυξημένα ποσοστά, πρέπει να πάρουν ακόμη περισσότερες ψήφους, να έχουν αυξημένη αυτοδυναμία» είπε με έμφαση στην εκπομπή «Ό,τι να 'ναι» που παρουσιάζει στον ΣΚΑΪ 100,3.
«Το να έχει πολλές έδρες μια κυβέρνηση και ένας πρωθυπουργός είναι πολύ σημαντικό, πρώτα και πάνω απ' όλα γιατί έτσι δεν έχει δικαιολογίες. Ο Μητσοτάκης με πολλούς βουλευτές δεν θα έχει καμία δικαιολογία να μην κάνει αυτά που ισχυρίζεται ότι θέλει να κάνει» συνέχισε ο Βουλαρίνος
«Ό,τι δεν κάνει, θα είναι επειδή δεν θέλει ή επειδή δεν μπορεί. Δεν μπορεί ο ίδιος, δεν έχει τις ικανότητες. Αλλά δεν θα έχει καμία άλλη δικαιολογία. Γι' αυτό σας παρακαλώ να μην δίνουμε δικαιολογία στις κυβερνήσεις. Και ο τρόπος να μην δίνουμε δικαιολογία σ' αυτή την κυβέρνηση που θα έρθει, όσο και αν ακούγεται αντιφατικό, είναι να την ψηφίσουμε» κατέληξε.
Ό,τι να ‘ναι, σίγουρα, που λέει και η εκπομπή του Βουλαρίνου που προχθές μας... ενημέρωσε πως «δεν είναι υποχρεωτικές οι διακοπές σε ακριβούς προορισμούς» και γι’ αυτό να σταματήσουμε την γκρίνια, που έχει γίνει μόδα, γιατί η Ελλάδα έχει εκατοντάδες άλλους προορισμούς για διακοπές και δεν χρειάζεται, π.χ., να πηγαίνουμε στις Κυκλάδες.