ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 24 Ιουνίου 2023

«Ποινή εκτίω, αγγαρεία κάνω»


«Η αγάπη είναι το πιο δυνατό συστατικό που αλλάζει τον κόσμο», είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Αρκεί να μη διαφωνήσεις μαζί της, γιατί τότε οι «καρδούλες» κόβονται… μαχαίρι.
***
Με πανηγυρικούς τόνους κλείνει αυτή η προεκλογική περίοδος για τη Ν.Δ., η οποία φαίνεται ότι βαδίζει προς μια νέα επιβεβαίωση της νίκης του Μαΐου, δίνοντάς της τη δυνατότητα να κυβερνήσει εκ νέου αυτοδύναμα.
***
Βλέπω μια ανακούφιση στα κομματικά και δημοσιογραφικά επιτελεία για την ολοκλήρωση αυτού του πολύμηνου εκλογικού μαραθωνίου που πολλοί χαρακτήρισαν ως άχαρη αγγαρεία. Το είχε πει ωραία ο Βύρων Πολύδωρας το 2007, όπως λέει και ο τίτλος. Να θυμίσω όμως ότι έχουμε αυτοδιοικητικές εκλογές τον Οκτώβρη και ευρωεκλογές τον Μάιο, οπότε ο μαραθώνιος θα συνεχιστεί. Και βέβαια από την Κυριακή το βράδυ θα συζητάμε ποιοι θα γίνουν υπουργοί και τι θα γίνει στον χώρο της αντιπολίτευσης, μη νομίζετε ότι θα σας αφήσουμε να πλήξετε.
Χάρης Ιωάννου / ΕφΣυν