ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

Μυρσίνη Λοΐζου: Ο Γιώργος Παπανδρέου είχε σεβαστεί την επιθυμία μου, ο Νίκος Ανδρουλάκης όχι


Εξώδικο έστειλε στο ΠΑΣΟΚ η Μυρσίνη Λοΐζου, κόρη του αείμνηστου Μάνου Λοΐζου, και ζητά από τον πρόεδρο του κόμματος Νίκο Ανδρουλάκη να αποσύρει το εμβληματικό τραγούδι του πατέρα της «Καλημέρα Ήλιε», από όλες τις προεκλογικές του δραστηριότητες.
Σε ανάρτησή της στο Facebook, γνωστοποιεί πως η δικηγόρος της έχει κοινοποιήσει στο ΠΑΣΟΚ εδώ και δύο μήνες την επιθυμία της να μην χρησιμοποιείται το τραγούδι στις συγκεντρώσεις, αλλά δεν έχει εισακουστεί.
«Άραγε το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ σχετικά με τον πολιτισμό, συμπεριλαμβάνει την ελεύθερη καταπάτηση των πνευματικών δικαιωμάτων;», αναρωτιέται στην ανάρτησή της στο fb.
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μυρσίνη Λοϊζου ζητάει να μην χρησιμοποιεί το ΠΑΣΟΚ το συγκεκριμένο τραγούδι. 
Με επιστολή της στον Γιώργο Παπανδρέου (δείτε ΕΔΩ) είχε ζητήσει  να μην αναπαράγεται το πασίγνωστο τραγούδι του πατέρα της «Καλημέρα ήλιε» στις συγκεντρώσεις του κόμματος, τον Ιούνιο του 2011, κατακεραυνώνοντας τον τότε για τις πολιτικές επιλογές του ΠΑΣΟΚ. 
«Ο Γιώργος Παπανδρέου σεβάστηκε την επιθυμία μου. Δεν συμβαίνει το ίδιο με τον Νίκο Ανδρουλάκη» είπε στο tvxs η Μ. Λοϊζου