ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023

Μεταβιβάστηκαν δυο πολύ μεγάλα sites και μια πολύ μεγάλη εφημερίδα; Φήμες (και) για τα Παραπολιτικά


Deal στον Τύπο που αλλάζει τον χάρτη… 

Κάποιοι λένε ότι το μεγάλο deal στα media έκλεισε το Πάσχα σε νησί των Κυκλάδων… Και μάλιστα είχε τις ευλογίες των πολιτικών (αυτών που πρέπει)! Τα τελευταία 24ωρα κυκλοφορεί η φήμη ότι έρχεται μεγάλο deal στον Τύπο… Κάποιες πηγές λοιπόν υποστηρίζουν ότι το deal έκλεισε! Τι περιλαμβάνει; Δυο πολύ μεγάλα sites και μια πολύ μεγάλη εφημερίδα.

Η στήλη ΒigMouth του powergame του ομίλου των Παραπολιτικών του Γιάννη Κουρτάκη γράφει σχετικά:
"Κάτι πήρε το αυτί μου στα πεταχτά, ότι ανάμεσα στα μαγαζιά που πωλούνται και αγοράζονται είναι και το δικό μας. Επειδή όπως αντιλαμβάνεστε έχω έννομο συμφέρον, ρώτησα και έμαθα σχετικώς λεπτομέρειες. Μου είπε το αφεντικό (που ακόμη δεν τρελάθηκε) ότι ούτε αγοράζει, ούτε πουλάει. Άλλωστε απαραίτητη προϋπόθεση για να πουληθεί μια επιχείρηση, είναι μια άλλη, να υποβάλει πρόταση. Εν προκειμένω δεν υπάρχει πρόταση προς συζήτηση. Ούτε καν από τον Εξάρχου της Intrakat, που εσχάτως μαθαίνω ότι τον διεκδικούν όλο και περισσότερες νύμφες στη γειτονιά των media. Ορισμένες (από τις νύφες) είναι και ολίγον ζηλιάρες, αφού περιμένοντας μια πρόταση για «γάμο», χάνουν εκτός από τον ύπνο και τον μπούσουλα (που δεν είχαν). Έχουν την πλάκα τους, αφού περιμένουν στα σκαλιά της… εκκλησίας τον γαμπρό, αγωνιώντας για την υποβολή της πρότασης γάμου".