ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023

Αγάπη μόνο!..


Απάντηση της Κωνσταντοπούλου στον Κουτσούμπα

Στο στόχαστρο του γενικού γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου. Σημείωσε πως προκαλεί προβληματισμό η υπέρμετρη προβολή της και αναρωτήθηκε: «Τι έγινε ξαφνικά; Τελειώνουν τα ριάλιτι και είπαν να ασχοληθούν με το κίνημα δήθεν της αγάπης;», σχηματίζοντας μια καρδιά με τα δάχτυλά του.
Η απάντηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου δεν άργησε να έρθει. Στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου, απάντησε σε «εκείνον τον πολιτικό αρχηγό που ειρωνεύθηκε την αγάπη» δηλώνοντας πως «ο κυνισμός και η ειρωνεία δεν άλλαξαν ποτέ τον κόσμο. Αντιθέτως, η αγάπη είναι η δύναμη που μπορεί να αλλάξει τον κόσμο απέναντι στην τοξικότητα και το μίσος».

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, λίγο πριν τις κάλπες της 25ης Ιουνίου, υποσχέθηκε «αντιπολίτευση υπεράσπισης των πολιτών» και τόνισε πως το βράδυ της Κυριακή κρίνεται αν η Βουλή θα έχει μια ζωντανή αντιπολίτευση, που «μόνο η Πλεύση Ελευθερίας μπορεί να εγγυηθεί και να κάνει».
Σε άλλο δε, σημείο, επεσήμανε ότι η ίδια έχει σχεδιάσει την κοινοβουλευτική ομάδα, μια ΚΟ που θα υπερασπίζεται τους πολίτες, θα είναι παρούσα στη Βουλή, θα καταθέτει προτάσεις.
Σε επόμενο σημείο επανέλαβε πως θα κάνει χρήση των ειδικών προνομίων που έχει ως πρώην πρόεδρος του Κοινοβουλίου, τόσο στις συζητήσεις της ολομέλειας όσο και στη Διάσκεψη των Προέδρων. Ταυτοχρόνως, συνέχισε, η Πλεύση Ελευθερίας θα ενεργοποιήσει δύο «ξεχασμένες» από τα κόμματα, κοινοβουλευτικές διαδικασίες: τη διαδικασία αναφορών των πολιτών και τη διαδικασία ακρόασης φορέων.