ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

Άκου λοιπόν νεότερε Νίκο Αμπατιέλο...


Η προεκλογική αφίσα του ΚΚΕ και η απάντηση Μπελαβίλα

Oργισμένη απάντηση μέσω ανάρτησης στο facebook έδωσε ο υποψήφιος στην Α’ Πειραιώς με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νίκος Μπελαβίλας αναφορικά με προεκλογική αφίσα του ΚΚΕ. Ο ίδιος καλώντας τον υποψήφιο βουλευτή με το ΚΚΕ, Νίκο Αμπατιέλο, να απαντήσει εάν πράγματι η αφίσα είναι δημιούργημα του ΚΚΕ, υπογραμμίζει ότι «η αισθητική, η σύλληψη και ο στόχος ταιριάζει γάντι με τον σχεδιασμό των trolls, εκεί στα σκοτεινά υπόγεια της "Ομάδας Αλήθειας"».
«Ό,τι βλέπουμε και διαβάζουμε στην εικόνα, ανήκε στην κουλτούρα τρελαμένων φανατικών που σύντομα λάκισαν για αλλού. Αυτό στο γράφω γιατί στον Πειραιά γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε και γνωριζόμαστε όλες και όλοι καλά», προσθέτει ο Ν. Μπελαβίλας.
Τέλος, ο υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στην Α’ Πειραιά σχολιάζει ότι αν τελικά η αφίσα «είναι δική σας τότε τα πράγματα είναι πολύ άσχημα. Για εσάς Νίκο και το ΚΚΕ. Ξανασκέψου το».
Αναλυτικά η ανάρτηση του Ν. Μπελαβίλα:
«Αγαπητέ Νίκο Αμπατιέλο, σου απευθύνομαι προσωπικά διότι κάποιος μου έκανε την τιμή να βρισκόμαστε μαζί σε αυτή την αφίσα. Σου απευθύνομαι επίσης καθώς οι δικοί σου και οι δικοί μου, ο Αντώνης Αμπατιέλος, η Άννα Αμπατιέλου, ο πρεσβύτερος Νίκος Αμπατιέλος, και ο πατέρας μου, ο Γιώργης Μπελαβίλας όπως δεκάδες Πειραιώτες ήρωες της γενιάς τους, διάλεξαν να βρεθούν δίπλα-δίπλα, στα οδοφράγματα, στα μπλόκα, στους πάγκους των στρατοδικείων, στις εξορίες. Χώρισαν το '68 οι δρόμοι τους - μισοί-μισοί- αλλά διατήρησαν μέχρι τέλους τον σεβασμό ο ένας τον άλλον.
Άκου λοιπόν νεότερε Νίκο Αμπατιέλο, έναν μεγαλύτερο. Ουδέποτε ότι φαίνεται εδώ σε αυτή την αφίσα ανήκε στην ηθική όλων όσων μάχονταν για την ελευθερία, για το λαό, για τη δικαιοσύνη, για τη δημοκρατία, για έναν κόσμο φωτεινό, όχι σκοτεινό. Αντίθετα ότι βλέπουμε και διαβάζουμε στην εικόνα, ανήκε στην κουλτούρα τρελαμένων φανατικών που σύντομα λάκισαν για αλλού. Αυτό στο γράφω γιατί στον Πειραιά γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε και γνωριζόμαστε όλες και όλοι καλά.
Μακάρι αυτή η αφίσα να μην είναι έργο δικό σας. Καθώς η αισθητική, η σύλληψη και ο στόχος ταιριάζει γάντι με τον σχεδιασμό των trolls, εκεί στα σκοτεινά υπόγεια της "Ομάδας Αλήθειας". Αλλιώς, αν όντως είναι δική σας τότε τα πράγματα είναι πολύ άσχημα. Για εσάς Νίκο και το ΚΚΕ. Ξανασκέψου το».