ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 4 Μαΐου 2023

Τι θα προτιμήσει το Mega, debate ή Champions League;


Επτά και σήμερα απέμειναν για το debate που θα λάβει χώρα το βράδυ της Τετάρτης 10 Μαΐου στο στούντιο 4 της ΕΡΤ , στις 22:00, με μετάδοση από όλα τα κανάλια. Βασικά σχεδόν όλα. Και αυτό γιατί στο Mega επικρατεί προβληματισμός καθώς το ίδιο βράδυ, την ίδια ώρα, θα μεταδώσει τον σούπερ ημιτελικό του Champions League ανάμεσα σε Μίλαν και Ίντερ. Ένας ιταλικός «εμφύλιος» που κλέβει την παράσταση και αναμένεται, ευλόγως, να φέρει στο κανάλι σούπερ τηλεθέαση και, φυσικά, διαφημιστικά έσοδα.
Τι θα προτιμήσει το Mega, debate… ή Champions League; Με τα νυν δεδομένα δεν τίθεται θέμα. Το συμβόλαιο με την αρμόδια εταιρεία της UEFA αναφέρεται ρητώς σε υποχρέωση μετάδοσης. Νέτα, σκέτα.
Άρα η εναλλακτική είναι μία, τουλάχιστον προς το παρόν. Να μεταδοθεί το debate μέσω Mega Play, ήτοι της υβριδικής πλατφόρμας του Mega και να παίξει σε… κονσέρβα είτε τα μεσάνυχτα είτε με το που τελειώσει το debate (καλές 2 τη νύχτα δηλαδή).