ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 4 Μαΐου 2023

Ο γερόλυκος της (τηλεοπτικής) δημοσιογραφίας


Είναι δυνατόν να αποχωρήσει από την τηλεόραση χωρίς να έχει πάει σε ένα debate;


Ο Γιωργος Παπαδακης επειδή προφανώς θα αποχωρήσει από την τηλεόραση – όπως έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη το τελευταίο διάστημα, είπε να πάει και σε ένα debate να δει πώς είναι! Τόσα χρόνια στην τηλεόραση δεν είχε συμμετάσχει σε τηλεμαχία πολιτικών αρχηγών… Και όπως γράφει το enimerosi24, ήρθε η ώρα να το κάνει και αυτό, προς έκπληξη όλων! Για παράδειγμα ο Γιώργος Κουβαράς από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ μίλησε στον «αέρα» για έκπληξη! Και πράγματι έτσι είναι… Μεγάλη έκπληξη, όσα και τα χρόνια του μπροστά στο γυαλί!
Άλλωστε η Ρίτσα Μπιζόγλη και η Μαρία Σαράφογλου που θα μπορούσε να είναι μια επιλογή για τον ΑΝΤ1, είναι πολύ νέες ακόμη… Για αυτό προτιμήθηκε ο γερόλυκος της τηλεοπτικής δημοσιογραφίας, γράφει το enimerosi24. Το σάιτ, που δεν κάνει κουβέντα για τον Νίκο Χατζηνικολάου, επισημαίνει ότι 
οι δυο κυρίες των ειδήσεων του ΑΝΤ1 θα έχουν την ευκαιρία στο μέλλον να συμμετάσχουν – εάν το επιθυμούν, σε κάποιο debate. Ο Γιώργος Παπαδάκης όμως που θα φύγει από την τηλεόραση, όπως συνέχεια λέει, ήταν μια ευκαιρία τώρα να συμμετάσχει στην τηλεμαχία. 

Και ο Χατζηνικολάου;

Πάντως είθισται στα debate να εκπροσωπούν τα κανάλια, οι παρουσιαστές των κεντρικών δελτίων ειδήσεων. Και άντε πες στο Open η Πόπη Τσαπανίδου έφυγε και πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ και η νέα παρουσιάστρια είναι άπειρη για αυτό πήγε ο Στάθης. Στον ΑΝΤ1 όμως γιατί δεν πήγε ο Ν. Χατζηνικολάου να εκπροσωπήσει το κανάλι και έστειλαν τον Παπαδάκη; Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν πιστεύει στη διαδικασία των ντιμπέιτ (διαχρονικά) και στην καλύτερη τα θεωρεί «παράλληλους μονολόγους».
Δείτε και τους δημοσιογράφους που θα συμμετάχουν στο debate στην ΕΡΤ:
Τον Alpha θα εκροσωπήσει ο Αντώνης Σρόιτερ
Τον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Παπαδάκης
Το Mega η Ράνια Τζίμα
Το Open ο Παναγιώτης Στάθης
Τον ΣΚΑΪ η Σία Κοσιώνη και
Το Star η Μάρα Ζαχαρέα.