ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 5 Μαΐου 2023

Ξεκίνησε το σεμινάριο της ΕΣΗΕΑ με τίτλο «Εισαγωγή σε βασικές δεξιότητες και χρήσιμα εργαλεία στο Ψηφιακό Περιβάλλον»


Ξεκίνησε το σεμινάριο της ΕΣΗΕΑ με τίτλο «Εισαγωγή σε βασικές δεξιότητες και χρήσιμα εργαλεία στο Ψηφιακό Περιβάλλον», στην ειδικά διαμορφωμένη και ανακαινισμένη αίθουσα «Ηρακλής Πετιμεζάς», στον 7ο όροφο της Ενώσεως.
Η εναρκτήρια εισήγηση σχετικά με τη χρήση του Office Word εισήγαγε τους συναδέλφους στον κόσμο της ψηφιακής συγγραφής κειμένων. Η εισηγήτρια και επιστημονική υπεύθυνη του σεμιναρίου, Σόνια Χαϊμαντά, παρουσίασε βασικές εντολές και χρήσιμα εργαλεία επιμέλειας των κειμένων.
Η χθεσινή ημέρα του σεμιναρίου αφιερώθηκε στην περαιτέρω πρακτική εξάσκηση και σε επιπλέον χρηστικές λειτουργίες του Word.
Οι εισηγήσεις θα συνεχισθούν από δημοσιογράφους και άλλους επαγγελματίες με διαφορετικές θεματικές- τη χρήση του Office Excel, του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), την πλοήγηση στο Διαδίκτυο (web), τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media) και χρήσιμες εφαρμογές, όπως το e-banking, το e-gov, το Zoom και άλλα προγράμματα τηλεδιασκέψεων.
Υπενθυμίζεται ότι το σεμινάριο, δίωρης διάρκειας, θα πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, στις δέκα το πρωί στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ «Ηρακλής Πετιμεζάς» και θα ολοκληρωθεί στις 8 Ιουνίου 2023.