ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

«Φτύσιμο» στους δημοσιογράφους από το Ράδιο Αρβύλα [video]


Κάποιος έπρεπε να τα πει στους δημοσιογράφους της τηλεόρασης και μέσα από την τηλεόραση. Και αυτός ήταν ο Αντώνης Κανάκης στο «Ράδιο Αρβύλα». Γιατί δυστυχώς έχουμε πιάσει πάτο πλέον. Την ώρα που μετράμε δεκάδες νεκρούς, κάποιοι τηλεοπτικοί δημοσιογράφοι συνεχίζουν να προκαλούν τον κόσμο. Με τις πράξεις τους, με τα λεγόμενα τους, με τις απόψεις τους. Πάντα να μιλούν ως εκπρόσωποι της κυβέρνησης, πάντα να οδηγούν την κατάσταση εκεί που αυτοί ακριβώς θέλουν. Σε ένα φιλοκυβερνητικό κρεσέντο που ειδικά αυτές τις μέρες μοιάζει προκλητικό, μοιάζει ασεβές, μοιάζει χυδαίο. Δεν είχαν το μυαλό να σωπάσουν ούτε για μερικές ώρες!

Ο Αντώνης Κανάκης χθες στο «Ράδιο Αρβύλα» είπε ότι τους δημοσιογράφους τους φτύνουν όλοι πλέον, τους φτύνει ο κόσμος και ας νομίζουν αυτοί ότι βρέχει. Δεν είναι τυχαίο ότι γίνεται χαμός αυτές τις μέρες σε τηλεόραση και ραδιόφωνο από τηλεφωνήματα και SMS ακροατών και τηλεθεατών που είναι έξαλλοι με όσα ακούνε. Λίγο να νιώσει ο κόσμος ότι πάει να γίνει προσπάθεια συγκάλυψης και εξεγείρεται.
Το «Ράδιο Αρβύλα» έγινε η φωνή τους και πρέπει όλοι να το λάβουμε υπόψη μας. Τα βίντεο είναι ενδεικτικά. Και στα social media ήδη γίνεται πανικός. Δίκαια, πολύ δίκαια.

Ας μην κρυβόμαστε. Ας προσέχαμε... Όπως στρώσαμε θα κοιμηθούμε..
Δημήτρης Κανελλόπουλος / ΕφΣυν