ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

Τα πρωταθλήματα Αργεντινής και Βραζιλίας αποκλειστικά στην υβριδική του OPEN


Οι κορυφαίοι ποδοσφαιρικοί αγώνες του κόσμου έρχονται ζωντανά και αποκλειστικά μέσα από την υβριδική τηλεόραση του OPEN. Τα μεγάλα πρωταθλήματα της Αργεντινής και της Βραζιλίας «παίζουν μπάλα», μέσα από το κόκκινο κουμπί!
Από το Σάββατο, 11 Μαρτίου με τον αγώνα San Lorenzo – Gimnasia στις 22:00, και για 40 εβδομάδες οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μοναδικές ποδοσφαιρικές βραδιές γεμάτες θέαμα, από τα γήπεδα της Αργεντινής και της Βραζιλίας.

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Αργεντινή, η χώρα που γέννησε τον Μέσι, τον Μαραντόνα, τον Ρικέλμε, η χώρα που το πάθος για το ποδόσφαιρο κυριαρχεί, έρχεται στις οθόνες μας για 180 μαγικούς αγώνες, από τις 11 Μαρτίου μέχρι και τις 16 Δεκεμβρίου. Θα απολαύσουμε το ντέρμπυ μεταξύ των αιωνίων αντιπάλων Μπόκα Τζούνιορς και Ρίβερ Πλέιτ αλλά και τη μοναδική ατμόσφαιρα σε Μπομπονέρα και Μονουμεντάλ. Ντάριο Μπενεντέτο, Νικολάς Ντε Λα Κρουθ και πολλοί ακόμη αστέρες θα πρωταγωνιστούν κάθε εβδομάδα στην υβριδική τηλεόραση του OPEN, μέχρι την τελική καταξίωση και την κατάκτηση του τίτλου.

Και φυσικά η Βραζιλία. Η χώρα της σάμπα και του jogo bonito. Εκεί όπου έγραψαν ιστορία αστέρες όπως ο Πελέ, ο Ρονάλντο, ο Ροναλντίνιο και ο Νεϊμάρ. Η μεγάλη Σάντος, η πρωταθλήτρια Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα και η Φλαμένγκο υπόσχονται μονομαχίες που θα χαρίσουν απίθανες συγκινήσεις. Γκαμπιγκόλ, Ντε Αρασκαέτα και δεκάδες ακόμη μάγοι της μπάλας θα ξεδιπλώνουν κάθε εβδομάδα το ταλέντο τους και θα προσφέρουν απλόχερα το ποδόσφαιρο των ονείρων μας.

Το Βραζιλιάνικο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου ξεκινάει από τις 15 Απριλίου και θα μετρήσει 152 αγώνες μέχρι και τις 3 Δεκεμβρίου! Μείνετε συντονισμένοι/

Οι αγώνες της τρέχουσας εβδομάδας είναι:
  • Σάββατο 11 Μαρτίου στις 22:00 San Lorenzo – Gimnasia
  • Δευτέρα 13 Μαρτίου στις 00:15 River Plate – Godoy Cruz
  • Δευτέρα 13 Μαρτίου στις 02:30 BanField – Boca Juniors
  • Τρίτη 14 Μαρτίου στις 02:00 Colon - Newell´s

*Στην υβριδική τηλεόραση του OPEN έχουν πρόσβαση οι κάτοχοι των SMART τηλεοράσεων, οι οποίοι εφόσον συντονιστούν στη συχνότητα του καναλιού με τη χρήση του κόκκινου κουμπιού στο τηλεκοντρόλ τους, έχουν πρόσβαση στη βιβλιοθήκη του καναλιού.