ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

To χειρότερο...


O κυβερνητικός εκπρόσωπος απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο ο παραιτηθείς για την τραγωδία στα Τέμπη υπουργός Υποδομών και Μεταφορών να μην είναι εκ νέου υποψήφιος όταν γίνουν οι εκλογές.Ο Γιάννης Οικονόμου είπε για τον Κώστα Αχ. Καραμανλή ότι «παραιτήθηκε αναλαμβάνοντας γενναία την πολιτική ευθύνη», προσθέτοντας ότι «από την πλευρά της ΝΔ και του κ. Καραμανλή δεν υπάρχει πρόθεση να μην είναι υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές».
Μάλιστα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έπλεξε το εγκώμιο του παραιτηθέντος υπουργού, λέγοντας ότι η ανάληψη της πολιτικής αντικειμενικής ευθύνης παρότι υπάρχει αλληλουχία γεγονότων και διαχρονικών παθογενειών είναι πράξη που τιμά τον κ. Καραμανλή στο επίπεδο αυτό.

Την υποψηφιότητα Κώστα Αχ. Καραμανλή στις επικείμενες εκλογές, σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία:«Ο κ. Οικονόμου αποκάλυψε σήμερα ότι η “αντικειμενική ευθύνη” Καραμανλή έχει ημερομηνία λήξης, αφού σε λίγες ημέρες θα είναι υποψήφιος στις εκλογές.
Στημένες δηλώσεις, υποκριτικές συγγνώμες, ψεύτικες παραιτήσεις.
Αυτό είναι το αληθινό πρόσωπο της κυβέρνησης Μητσοτάκη».

Ο δημοσιογράφος Μανώλης Γρηγοράκης σχολίασε δηκτικά στο Fb:
"Το χειρότερο δεν είναι ότι ο (παραιτηθείς υπουργός) Καραμανλής θα είναι ξανά υποψήφιος. Το χειρότερο είναι ότι θα (επαν)εκλεγεί".

H δημοσιογράφος και συγγραφέας Ελενα Ακρίτα έγραψε στο Fb: 
"Εκλογές 2023: Ξανά υποψήφιος ο Κώστας Καραμανλής.
Όχι τίποτα άλλο, αλλά μερικοι παραμυθιαστηκαν από τη ψευτοσυγγνώμη του Τουρίστα. Αυτοί οι άθλιοι δεν έχουν ιερό, δεν έχουν όσιο, δεν έχουν τσίπα, δεν έχουν αρχές, δεν έχουν αξίες, δεν έχουν φιλότιμο, δεν έχουν αξιοπρέπεια.
Καρικατούρες θλιβερές, ανάξια πλάσματα, ικανά μόνο για ρεμούλες, μίζες, υποκλοπές και κουκουλώματα. Ψηφίστε τους Φουρθιωτηδες, τους Λιγναδηδες, τους Πάτσηδες κι όλη τη συμμορία που μάς έχει καταστρέψει τη ζωή".