ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

Πέθανε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Παπακωνσταντίνου


Πέθανε το βράδυ της Δευτέρας, από την ασθένεια που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα ο δημοσιογράφος Δημήτρης Παπακωνσταντίνου. Έχοντας εμπειρία στο οικονομικό ρεπορτάζ και όχι μόνο, ο Δημήτρης Παπακωνσταντίνου τα τελευταία χρόνια είχε αναλάβει τη διεύθυνση του Insider.gr.
H ανακοίνωση της Liquid Media:
«Με πολύ βαθιά θλίψη, η οικογένεια της Liquid Media αποχαιρετά έναν δικό της άνθρωπο, τον δημοσιογράφο και διευθυντή του Insider.gr, Δημήτρη Παπακωνσταντίνου.
Ο Δημήτρης, ο «δικός μας» Δημήτρης, πάλεψε, αλλά δυστυχώς λύγισε. Με την πείρα του, αλλά κυρίως το πάθος του, άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στον Όμιλο και σε όλους εμάς την εικόνα ενός ανθρώπου που πετύχαινε αυτό που οι περισσότεροι θεωρούσαμε ανέφικτο.
Μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, από τον Νοέμβριο του 2020, κατάφερε να δώσει στο Insider την απαραίτητη δυναμική για να κοιτάξει στα μάτια τον ανταγωνισμό και να καθιερωθεί στην αγορά για το έγκυρο οικονομικό ρεπορτάζ του. Ο Δημήτρης Παπακωνσταντίνου με μακρά θητεία στα ΜΜΕ, θήτευσε μεταξύ άλλων στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ, τις εφημερίδες ΑΞΙΑ και ΚΕΡΔΟΣ. τον ραδιοφωνικό σταθμό Flash, το Capital.gr και την εφημερίδα Κεφάλαιο.
Η απώλεια του Δημήτρη είναι τεράστια και σίγουρα θα χρειαστεί χρόνος για να τη δεχτούμε και να την συνειδητοποιήσουμε. Η Liquid Media και κάθε άνθρωπος που συνεργάστηκε μαζί του, εκφράζουν τα βαθιά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.
Είναι αυτονόητο ότι ως Όμιλος θα παραμείνουμε δίπλα τους για ό,τι χρειαστούν».
Η κηδεία του Δημήτρη Παπακωνσταντίνου θα γίνει την Πέμπτη, 9 Μαρτίου, στις 13.30 από τον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο Κοιμητήριο Ζωγράφου.