ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

Τα ΜΑΤ στην πόρτα της ΕφΣυν


Ας τους μαζέψει κάποιος!

Δεν έχει τέλος η αναλγησία της κυβέρνησης και το μένος των δυνάμεων καταστολής κατά των διαδηλωτών που κατέκλυσαν σήμερα το κέντρο της Αθήνας με μία πορεία που έφτασε τους 100.000
συμμετέχοντες, θυμίζοντας εποχές αντιμνημονιακών αγώνων.
Οι κυβερνώντες όμως έχουν «αλλεργία» στο τσουνάμι λαϊκής αντίδρασης για αυτό και άλλη μία φορά οι δυνάμεις καταστολής επιχείρησαν να αμαυρώσουν τη μεγαλειώδη διαδήλωση διαλύοντας με χημικά, δακρυγόνα, κρότου λάμψης και ξύλο τη συγκέντρωση των μπλοκ στο Σύνταγμα.
Οι πραιτωριανοί του Θεοδωρικάκου μάλιστα κυνήγησαν με μένος και αναίτια διαδηλωτές που αποχωρούσαν από την πορεία επί της οδού Κολοκοτρώνη που βρίσκεται και η Εφημερίδα των Συντακτών. Αλλά δε σταμάτησαν εκεί. Επιχείρησαν με θράσος να εισβάλλουν στην «Εφ.Συν.», βρίζοντας και απειλώντας εργαζόμενούς της.
Δεν φαίνεται να πτοήθηκαν από τις διαβεβαιώσεις μας ότι πρόκειται για εφημερίδα και παρά τις ενστάσεις μας αρνήθηκαν να αποχωρήσουν. Επιπλέον, επιχείρησαν να συλλάβουν άτομο που έφευγε από τη διαδήλωση.
Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και ο υπουργός Τάκης Θεοδωρικάκος οφείλουν να δώσουν εξηγήσεις.
Θα υπάρξει λογοδοσία για τις αυθαιρεσίες αυτές;
Ν.Ζ. / ΕφΣυν