ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

O Όζι σταματά για λόγους υγείας τις περιοδείες


Mε μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο θρύλος των Black Sabbath, Όζι Όσμπορν ανήγγειλε την απόσυρσή του από τις περιοδείες για λόγους υγείας. “Δεν είμαι σωματικά ικανός να κάνω τις επερχόμενες συναυλίες της περιοδείας μου σε Ευρώπη/Ηνωμένο Βασίλειο. Πιστέψτε με, η σκέψη ότι θα απογοητεύσω τους φανς μου πραγματικά ΜΕ ΔΙΕΛΥΣΕ, περισσότερο από όσο θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε”, αναφέρει ο τραγουδιστής στην ανάρτησή του και προσθέτει: «Ποτέ δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι οι μέρες μου στις περιοδείες θα τελείωναν με αυτόν τον τρόπο».
Ο Όσμπορν είχε έναν σοβαρό τραυματισμό κατά τη διάρκεια ενός ατυχήματος το 2003, ο οποίος επιδεινώθηκε το 2019 από μια πτώση. Όπως έγραψε στην ανάρτησή του έχει υποβληθεί σε τρεις επεμβάσεις, θεραπείες με βλαστοκύτταρα και ατελείωτες συνεδρίες φυσικοθεραπείας.
«Η ομάδα μου αυτή τη στιγμή επεξεργάζεται ιδέες για το πού θα μπορώ να εμφανίζομαι χωρίς να χρειάζεται να ταξιδεύω από πόλη σε πόλη και από χώρα σε χώρα. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, την μπάντα μου, τους Judas Priest, και φυσικά τους θαυμαστές μου για την ατελείωτη αφοσίωση, την πίστη και την υποστήριξή τους και για το ότι μου έδωσαν τη ζωή που ποτέ δεν ονειρεύτηκα ότι θα είχα. Σας αγαπώ όλους…», καταλήγει ο θρυλικός τραγουδιστής.