ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

Ποιος ("ημέτερος") εξερράγη με τον Πορτοσάλτε;


Έχει φουλ ωράριο ο Άρης Πορτοσάλτε στον Σκάι, άλλα πάει και σε άλλα ραδιόφωνα. Όπως έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου που εμφανίστηκε στα Παραπολιτικά 90.1, στην εκπομπή του Γιώργου Κουβαρά. Η συζήτηση άρχισε με ερώτηση για τις επιθέσεις που δέχεται στο twitter. Σκέφτεται να το κλείσει κάποια στιγμή «για να μη σε βρίζουν» τον ρώτησε ο Κουβαράς; Όχι, δεν το σκέφτεται, απάντησε. Τουλάχιστον προς το παρόν, αλλά «όταν τελειώσουμε» (με τη δημοσιογραφία εννοούσε) μπορεί. Είπε ότι δέχεται επιθέσεις από το κοινό, αλλά όταν σχολιάζει την κυβέρνηση και τσούζει (αυτό το ρήμα χρησιμοποίησε) δεν λένε τίποτα.
 Έχει δεχτεί ποτέ τηλεφώνημα μετά από τέτοια σχόλιά του, τον ρώτησε ο Κουβαράς. Όχι, ήταν η πρώτη αντίδραση, μόνο μια φορά υπήρξε μια έκρηξη η δεύτερη. Τηλεφώνημα και έκρηξη από ποιον («ημέτερο» προφανώς) δεν το μάθαμε. Ούτε για ποιον λόγο.
Του έχει γίνει πρόταση να κατέβει στην πολιτική; Ναι, αλλά δεν δέχτηκε γιατί θα έχει περιορισμούς στο τι σχολιάζει. Δεν θα σηκώνεσαι το πρωί να λες την παρόλα σου, ανέφερε. Άλλωστε τον ενδιαφέρει μόνο η δημοσιογραφία. Από τις αρχές της 10ετίας του ’90, που θαύμαζε τους μεγάλους του χώρου, έκανε αγώνα –είπε– για να τους φτάσει. Δεν θα έφευγε τώρα που το κατάφερε.
Στα περί κριτικής ο Γιώργος Κουβαράς ανάφερε («για να λέμε την αλήθεια») ότι η κριτική δεν αρέσει στην κυβέρνηση –όπως σε κανέναν πολιτικό– και ότι γίνεται πολλή κριτική στην αντιπολίτευση.
Εν τέλει, μείναμε με την απορία τι μπορεί να είπε ο Πορτοσάλτε και να προκάλεσε έκρηξη «ημετέρων». 
** από το Harddog