ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

Πωλητής για μία ώρα


Η «σχεδία», το μοναδικό ελληνικό περιοδικό δρόμου, στο πλαίσιο της Διεθνούς Εβδομάδας Πωλητών Περιοδικών Δρόμου (International Vendors Week) παρουσιάζει την καθιερωμένη δράση «Πωλητής για μία ώρα». Την εβδομάδα 6-12 Φεβρουαρίου, δεκάδες φίλοι και υποστηρικτές του ελληνικού περιοδικού δρόμου, καθώς και στελέχη και εργαζόμενοι φορέων και εταιρειών, πέρα από το να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στις πωλήσεις, έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν με τον τακτικό πωλητή του περιοδικού, να μάθουν για τον καθημερινό του αγώνα για μια καλύτερη ζωή και να αναλάβουν κι εκείνοι δράση κατά του κοινωνικού αποκλεισμού και των προκαταλήψεων. Συνδράμουν για να δώσουμε φωνή και ορατότητα στους ανθρώπους που την έχουν στερηθεί.
Η δράση κορυφώνεται το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023, 12:00-13:00, όταν γνωστοί συμπολίτες μας, αγαπημένοι άνθρωποι από τον χώρο των Γραμμάτων, των Τεχνών, του Αθλητισμού και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης φορούν το κόκκινο γιλέκο για μια ώρα, και με μία «σχεδία» στο χέρι μεταφέρουν το δικό τους μήνυμα, το κοινό μας μήνυμα αλληλεγγύης, ενάντια στον κοινωνικό αποκλεισμό.
Το φετινό «Πωλητής για μια ώρα» ολοκληρώνεται την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023, στις 11:00, με μια δωρεάν διαδρομή του προγράμματος κοινωνικών περιηγήσεων «Αόρατες Διαδρομές». Σε αυτήν, οι οδηγοί, (νυν και πρώην) άστεγοι συμπολίτες μας, μας ταξιδεύουν στην αθέατη πλευρά της Αθήνας και στις κοινωνικές δομές της πόλης (συσσίτια, υπνωτήρια, κέντρα απεξάρτησης, κέντρα ημέρας κ.ά). Κυρίως όμως, μιλούν για το πώς οι ίδιοι έχουν βιώσει ή εξακολουθούν να βιώνουν τη ζωή στον δρόμο.
Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα κρατηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Για κρατήσεις, επικοινωνήστε με το culture@shedia.gr και το 2130231220.
Ελάτε κι εσείς στους δρόμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, για να ζήσετε αυτή την μεγάλη γιορτή αλληλεγγύης!
INFO
Ημερομηνία Πωλητής για μια ώρα: Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023, 12:00-13:00
Αόρατες διαδρομές: Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023, 11:00
ΠληροφορίεςΠεριοδικό δρόμου «σχεδία»
Τμήμα επικοινωνίας: 2130231220 | news@shedia.gr