ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

Πληθώρα δημοσιογράφων και επώνυμοι στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ


Στον δρόμο προς τις εκλογές, στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ οριστικοποιούν τα ψηφοδέλτια, τα οποία θα επικυρωθούν στη σημερινή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.βΣύμφωνα με στελέχη, τις επόμενες ημέρες, αναμένεται να ανακοινωθεί η υποψηφιότητα με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ του γιού του αείμνηστου βουλευτή της ΕΔΑ Γρηγόρη Λαμπράκη. Αναμένεται μάλιστα να ενταχθεί σε ψηφοδέλτιο «αυξημένου πολιτικού κύρους».
Σύμφωνα με πληροφορίες, ενεργό συμμετοχή στα ψηφοδέλτια θα έχει ο πρώην διεθνής τερματοφύλακας Νίκος Σαργκάνης, ο οποίος πιθανόν να είναι στο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ ενώ όλοι οι νυν βουλευτές θα κατέβουν στις εκλογικές τους περιφέρειες.
Ενδεικτικά κάποιες υποψηφιότητες
Στο Ρέθυμνο, ο αθλητικογράφος Βασίλης Σκουντής. Στη Ροδόπη ο Γιώργος Πεταλωτής
Στον Β3’ Νότιο Τομέα Αθηνών: Παύλος Χρηστίδης, Στέφανος Ξεκαλάκης και Τόνια Αντωνίου
Στον Β1΄ Βόρειο Τομέα Αθηνών: μεταξύ άλλων, Ανδρέας Λοβέρδος, Παναγιώτης Βλάχος, Μιλένα Αποστολάκη, ο δημοσιογραφος Ανδρέας Παπαδόπουλος, Έφη Χαλάτση, Κατερίνα Μπατζελή.
Στον Β2’ Δυτικό Τομέα της Αθήνας: Νάντια Γιαννακοπούλου, Μιχάλης Καρχιμάκης, Θανάσης Κατερινόπουλος, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Στάμου.
Ανατ. Αττική: Ο πρώην γραμματέας Μανώλης Χριστοδουλάκης.
Ά Αθηνας: Κώστας Σκανδαλίδης, Παύλος Γερουλάνος, Ρωξάνη Μπέη. Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου θα είναι υποψήφιος στην Αχαΐα.