ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023

Χαμός στον ΣΚΑΪ με Βαρεμένο και Άννα Καραμανλή - Ο λαϊκισμός και η χειρονομία


Μεγάλη ένταση προκλήθηκε το πρωί στον ΣΚΑΪ μεταξύ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Βαρεμένου και της βουλευτού της ΝΔ, Άννας Καραμανλή. Όλα ξεκίνησαν όταν η Άννα Καραμανλή  εμφανίστηκε με μια φωτογραφία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ από το θέατρο προχωρώντας σε έναν αχαρακτήριστο μικροπολιτικό αντιπερισπασμό μη μπορώντας να απαντήσει με επιχειρήματα στον  Βαρεμένο, που χαρακτήρισε «αυτουργό της εκτροπής και πολιτικό εκβιαστή» τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το σκάνδαλο των υποκλοπών. 
Η βουλευτής της ΝΔ σε ένα κρεσέντο λαϊκισμού κρατώντας τη φωτογραφία ανέφερε: «Πάλι καλά που ο κ. Τσίπρας κράτησε ενός λεπτού σιγή στο Περιστέρι… Προχθές που ανακοινώθηκε ο θάνατος του πρώτου πιλότου, ο κ. Τσίπρας χαμογελαστός και συνοδευόμενος από δύο κυρίες πήγε σε παράσταση στο Παλλας! Αυτή είναι η αλήθεια».
Άμεσα πήρε το λόγο ο Γιώργος Βαρεμένος και τόνισε «ότι αυτό είναι αθλιότητα». Η ένταση μεταξύ Βαρεμένου και Καραμανλή συνεχίστηκε με την τελευταία να προκαλεί λέγοντας: «Κοίτα τους, με χαμόγελο … colgate και οι τρεις» (Τσίπρας, Τσαπανίδου και Σβίγκου).
Ξαφνικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κάνει μια απαράδεκτη χειρονομία και αρπάζει από τα χέρια της Καραμανλή την φωτογραφία και την τσαλακώνει, φανερά εκνευρισμένος, την πετά και φωνάζει «αυτό είναι αθλιότητα»!
Η ένταση συνεχίστηκε για λίγη ώρα μετά την χειρονομία του Γιώργου Βαρεμένου, καθώς η Άννα Καραμανλή έλεγε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν σέβεται τον θάνατο των πιλότων καθώς «ο κ. Τσίπρας είχε τη διάθεση να πάει σε παράσταση μετά από αυτό το τραγικό γεγονός».«Τι θέλουν να πουν ότι δεν σεβόμαστε το θάνατο των πιλότων; Το δέχεστε αυτό;» διερωτήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στο κρεσέντο λαϊκισμού από πλευρά της Άννας Καραμανλή.
«Παίρνω πίσω τη χειρονομία» είπε τέλος ο Γιώργος Βαρεμένος. «Τα δέχομαι όλα στο διάλογο εκτός από την αμφισβήτηση του πατριωτισμού του ΣΥΡΙΖΑ» υπογράμμισε.