ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Εχει μουστάκι η Τσαπανίδου;


Βγήκε η Τσαπανίδου στον ΣΚΑΪ. Ηρεμη, αξιοπρεπέστατη, είπε ό,τι ήταν να πει. Από την κομματική μεριά βέβαια, αλλά με ορθό δημοσιογραφικό λόγο, δίχως παράτες και φανφάρες. Καλό και τρίκαλο είναι αυτό για τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς όταν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταφεύγει σε παρόμοια ρητορική με αυτήν της Ν.Δ., δεν (όχι ότι με ρώτησε κανείς, αλλά να μην πω κι εγώ την αποψάρα μου;).
Η κ. Τσαπανίδου δεν είναι έτσι. Βγήκε, βέβαια, στον ΣΚΑΪ. Που σημαίνει πως έπρεπε να πει δυο και τρεις φορές (κι αυτό, αν προλάβαινε) τη θέση της, μπας κι ακουστεί. Φωνή ωστόσο δεν ύψωσε. Ούτε είπε κάτι που δεν ξέρουμε (ως δημοσιογράφοι) ή δεν υποψιαζόμαστε (ως πολίτες) σε όποιον ιδεολογικό χώρο κι αν ανήκουμε: πως στην πιθανή περίπτωση μετεκλογικής συνεργασίας Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ, δεν θα ξέρουμε αν αυτή είναι αποτέλεσμα εκβιασμού ή προγραμματικής συμφωνίας. 
Είπε κάτι τρομερό; Αφού η κυβέρνηση (με τη βούλα του πρωθυπουργού που το παραδέχτηκε κιόλας) παρακολουθούσε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ τουλάχιστον, πώς μπορεί κάποιος να ξέρει αν και πώς θα χρησιμοποιηθεί αυτό το προϊόν της υποκλοπής στις επόμενες εκλογές; Λογικό; Λογικότατο.
Δεν θα πιάσω τι είπαν οι δύο απολύτως ανεξάρτητοι δημοσιογράφοι του πρωινού του ΣΚΑΪ. Θα πιάσω τι είπε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Δ. Μάντζος. Ή μάλλον τι της έσουρε: ότι είναι «ψεκασμένα» αυτά τα σενάρια είπε και ότι από μέσα της βγαίνει ο Πολάκης!
Κατ’ αρχάς, μουστάκι η Τσαπανίδου δεν έχει. Αρα να εξηγήσει ο κ. Μάντζος τι ακριβώς εννοεί. Ή μήπως εννοεί αυτό που έγραψε άλλη «έγκριτη» ενημερωτική ιστοσελίδα: «Γιατί η Πόπη Τσαπανίδου έκανε έξαλλους τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ». Γιατί αν είναι έτσι, εγώ θα φύγω τρέχοντας από την «πίσω είσοδος»! (Ας έγραφαν «έξαλλες» έστω - καλύτερο θα ήταν...)

Nόρα Ράλλη / ΕφΣυν