ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

Η πρόσβαση της Greek mafia στην ΕΛ.ΑΣ. και ο ενδιάμεσος δημοσιογράφος


Δημοσίευμα του Documento προαναγγέλλει αποκαλυπτικά στοιχεία και διαλόγους που, όπως λέει, αποδεικνύουν τη σχέση αστυνομικών με τη Greek mafia. Όπως αναφέρεται στη σχετική προαναγγελία, το Documento της Κυριακής θα δημοσιεύσει στοιχεία που έχουν ανακτηθεί από το τηλέφωνο δολοφονημένου επιχειρηματία που σχετιζόταν με τη Greek Mafia. Στα μηνύματα, σύμφωνα με το Documento, φαίνεται ότι οι μαφιόζοι τοποθετούσαν αστυνομικούς σε νευρολογικές υπηρεσίες όπως το τμήμα ανθρωποκτονιών στο τμήμα εκβιαστών, στο τμήμα οικονομικού εγκλήματος αλλά και στην ΕΥΠ. 
Σύμφωνα πάντα με το Documento, το κύκλωμα φαίνεται ότι έχει τη δυνατότητα και τις προσβάσεις να παίρνει πληροφορίες για τις επιχειρήσεις της ελληνικής αστυνομίας αλλά κυρίως για το ποια πρόσωπα ήταν υπό παρακολούθηση από τους κοριούς της ΕΥΠ. Οπως αναφέρεται στην προαναγγελία, ένας γνωστός μάλιστα δημοσιογράφος εμφανίζεται ως ενδιάμεσος να λαμβάνει πληροφορίες από πρόσωπο στην ΕΥΠ και στη συνέχεια να τις μεταφέρει σε λαθρέμπορο καυσίμων.