ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023

Πάει και για άλλο κανάλι ο Μελισσανίδης


Η Ναυτεμπορική TV υπό τον διευθύνοντα σύμβουλο Λάμπη Ταγματάρχη, βρίσκεται στον «αέρα» με 24ωρο ενημερωτικό πρόγραμμα, τόσο στο διαδίκτυο, αλλά και στις συνδρομητικές πλατφόρμες Cosmote και Nova, έχοντας εξασφαλίσει την άδεια εκπομπής από το ΕΣΡ για λογαριασμό της εταιρείας «ΠΟΝΤΟΣ ΜΙΝΤΙΑ» συμφερόντων της Κυπριακής M. P. Media Portal Ltd, με μέτοχο τον Γεώργιο Μελισσανίδη, γιό του Δημήτρη Μελισσανίδη.
***
Το νέο είναι ότι Μελισσανίδης και Ταγματάρχης διαπραγματεύονται με τους νομικούς του Βίκτωρα Ρέστη για το περιφερειακό Rise TV που το διαθέτει αντί 1 εκατ. ευρώ.
***
Τα δικαιώματα της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mirror» εξασφάλισε για την Ελλάδα o Νίκος Κοκλώνης και η εταιρεία του ετοιμάζει την ειδησεογραφική ιστοσελίδα mirror.gr.
***
Αλλαγές στο πρόγραμμα του Star από τις αρχές Φεβρουαρίου. Το «MasterChef» θα παίζει με τέσσερα επεισόδια την εβδομάδα (κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή), επιστρέφει και το διαδραστικό comedy show «Οι 100» με τον Λάμπρο Φισφή τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, τις Κυριακές παίρνει θέση στην απογευματινή ζώνη το «Master class», ενώ το «Cash or trash» αποχωρεί από το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου και γίνεται καθημερινό.
***
 Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της σειράς «Σωτέ», του ΑΝΤ1+ που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2023. νέα πρωτότυπη σειρά μυθοπλασίας είναι μια κωμωδία, μια ιστορία πικάντικων καταστάσεων με κυρίως μενού τη γυναικεία, τηλεοπτική και γαστρονομική πραγματικότητα. Τον ρόλο της εκκεντρικής Σωτέ ενσαρκώνει η Δάφνη Λαμπρόγιαννη.
***
Ένας από τους πιο γνωστούς Έλληνες ραδιοφωνικούς παραγωγούς, ο Γιώργος Μουχταρίδης, αναλαμβάνει νέος διευθυντής στον ραδιοφωνικό σταθμό της Athens Voice.