ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

Στα περίπτερα και το πρώτο φύλλο της κυριακάτικης Απογευματινής


Νωρίς, νωρίς έβγαλε κυριακάτικο φύλλο στα περίπτερα η "Απογευματινή". Με αριθμό φύλλου 1 και τιμή δύο ευρώ κυκλοφόρησε σήμερα με πρωτοσέλιδο θέμα (τι άλλο) μισθολογικά, συνταξιοδοτικά, αυξήσεις σε μισθούς με επαναφορά δώρων κλπ. 
***
Στο κυριακάτικο της "Απογευματινής" αρθρογραφούν οι γνωστοί (Καιριδης, Kοντογιάννης, Γκιουλέκας Βούλτεψη κλπ) με την προσθήκη του Σταύρου Λυγερού και του Γ. Καραμπελιά.
***
Εντείνεται η φημολογία για λουκέτο σε εφημερίδα μιντιακού ομίλου που έχει πολύ δυνατό σάιτ. Η δικαιολογία είναι πως "αφού έχουμε δυνατό σάιτ, δεν χρειαζομαστε και την εφημερίδα". Βέβαια η έντυπη έκδοση φέρνει χρήμα αλλά από την άλλη πλευρά έχει κόστος.
***
Oμόφωνα αθώος ο Λευτέρης Κρέτσος, υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών. Αθώα κρίθηκαν και τα πέντε μέλη της Επιτροπής τα οποία επίσης κατηγορούνταν.