ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022

O Γιάννης Παπαχρήστου επικεφαλής των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του Ομίλου ΑNT1


Ο Όμιλος ANTENNA ανακοινώνει ότι ο Γιάννης Παπαχρήστου αναλαμβάνει τη θέση του Chief Executive Officer Ελλάδος του Ομίλου. Με μακρόχρονη θητεία σε ηγετικές θέσεις πολυεθνικών οργανισμών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ο Γιάννης Παπαχρήστου θα είναι επικεφαλής των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ στην Ελλάδα.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: 
"Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ συνεχίζει με όραμα και στρατηγική την ενίσχυση της επιχειρηματικής του δραστηριότητας, επενδύοντας διαρκώς σε νέους τομείς -όπως η πρόσφατη εξαγορά των Village Cinemas-, καθώς και σε σημαντικά και πολύπειρα στελέχη. Ο Όμιλος επεκτείνει σταθερά το αποτύπωμά του, προσφέροντας στην ελληνική οικογένεια αντικειμενική ενημέρωση, κορυφαία ψυχαγωγία και διασκέδαση. Ο Γιάννης Παπαχρήστου, ο οποίος διαθέτει βαθιά γνώση της αγοράς, σύγχρονη οπτική και εξαιρετικές ικανότητες στον στρατηγικό επιχειρηματικό σχεδιασμό, θα συμβάλλει καθοριστικά στην περαιτέρω ανάπτυξη του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, Θοδωρής Κυριακού, δήλωσε: «Καλωσορίζω τον Γιάννη στον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ. Με τη σημαντική εμπειρία και τεχνογνωσία που κατέχει, θα ενισχύσει αποτελεσματικά τις καινοτόμες δράσεις και στρατηγικές επιδιώξεις του Ομίλου».

Ο Γιάννης Παπαχρήστου δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την ένταξή μου στον Όμιλο Antenna και την ευκαιρία που θα έχω να συνεργαστώ με τον κ. Κυριακού, καθώς και τα στελέχη και τους εργαζόμενους του εμβληματικού οργανισμού. Θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις για να συνεχίσει ο Όμιλος στο δρόμο της πρωτοπορίας και της επιτυχίας»."