ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

Εκνευρισμός στους καναλάρχες για τους νέους παίκτες στα media


Σε ένα δίμηνο αναμένεται να βγει στον αέρα, το νέο «πρόσωπο» του Action24 που πέρασε  στους επιχειρηματίες Δημήτρη Μπάκο, Γιάννη Καϋμενάκη και Αλέξανδρο Εξάρχου, με τον Γιάννη Σαραντάκο να έχει το γενικό πρόσταγμα και να βολιδοσκοπεί δημοσιογράφους και από τον ανταγωνισμό αλλά και την ευρύτερη δημοσιογραφική πιάτσα.
Το Dark Room του Newmoney σχολιάζει σχετικά:
"Nέα καριέρα των (θρυλικών πλέον) Μπάκων στην Ενημέρωση μετά τις κατασκευές. Οι άνθρωποι λοιπόν άνοιξαν το πουγκί για τα καλά μαθαίνω και στην τηλεόραση που φτιάχνουν (πήραν το CNN της Ελλάδος, το Action 24) και κάνουν μεταγραφές αεροδρομίου, χτυπώντας (κατά τη γνώμη τους) δυνατά δημοσιογραφικά ονόματα στην πιάτσα και, φυσικά, δημιουργώντας κάποιον σχετικό εκνευρισμό κυρίως στους καναλάρχες οι οποίοι, όπως είναι γνωστό δεν είναι και οι πιο εύκολοι και ευγενείς άνθρωποι του κόσμου, ειδικά τώρα που από τον συνολικό λογαριασμό των Free to air καναλιών, θα λείψει κανένα 60άρι εκατομμύρια στη νέα σαιζόν που ξεκίνησε.
 Βέβαια, να ξέρετε, εμείς μαζί τους είμαστε, γιατί οι αιμοδότες (και στα media) είναι πάντα σεβαστοί, ασχέτως αν ξέρουμε καλά ότι απλώς θα χάσουν ένα - δυο τσουβάλια λεφτά μέχρι να μάθουν, αν μάθουν. Γιατί ειδικά το σπορ της TV είναι δύσκολο ή, μάλλον, είναι κάτι σαν το καζίνο. Ο παίχτης όσο περισσότερο παίζει, τόσο περισσότερο χάνει".