ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022

Κινητικότητα στα κανάλια Action24 και Attica TV


Σε ένα δίμηνο, το αργότερο, προϋπολογίζεται να βγει στον αέρα, το νέο «πρόσωπο» του Action24 που πέρασε στην εταιρεία Greenhill Investments Limited, για λογαριασμό των Δημήτρη Μπάκου, Γιάννη Καϋμενάκη και Αλέξανδρου Εξάρχου, με τον Γιάννη Σαραντάκο να έχει το γενικό πρόσταγμα και να βολιδοσκοπεί δημοσιογράφους και από τον ανταγωνισμό αλλά και την ευρύτερη δημοσιογραφική πιάτσα.
«Κλειδωμένη» θεωρείται η καθημερινή ενημερωτική πρωινή ζώνη την οποία θα παρουσιάζουν οι Γιώργος Κακούσης και Άννα Λιβαθινού.

Αλλαγές και στο Attica TV

Εν τω μεταξύ ποσοστό 30% του τηλεοπτικού χρόνου του AtticaTV αποκτήθηκε μέσω της εταιρείας Media Time από μέτοχο του Αστέρα Τρίπολης και εκεί στο σχέδιο αναβάθμισης του σταθμού έχουν ρόλο οι Χρήστος Μαχαίρας και Βασίλης Θωμόπουλος.
Το περιφερειακής εμβέλειας κανάλι του δήμου Ασπρόπυργου λέγεται ότι θα αναπτύξει το επόμενο διάστημα αναβαθμισμένο πρόγραμμα και θα έχει χαρακτηριστικά διαφορετικά- πιο προοδευτικά κατά τηλεοπτικούς κύκλους- από εκείνα που θα εμφανίσει το αναμορφωμένο Action24.