ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Τσιτσιπάδωνις και το σχόλιο Παπαδάκη για την «μπάκα» (video)


Πέρα από το «γήπεδο» της πολιτικής, ο υπουργός  Άδωνις Γεωργιάδης φαίνεται πως κάνει «καριέρα και στο… τένις, συμμετέχοντας ακόμα και σε τουρνουά με 128 παίκτες. Σε ένα τέτοιο τουρνουά αγωνίζεται το τελευταίο διάστημα και μάλιστα έχει ήδη περάσει τους δύο πρώτους γύρους.
Μάλιστα, ο ίδιος ο υπουργός Ανάπτυξης ανάρτησε στο Twitter ένα βίντεο από τη χθεσινή του πρόκριση στους «32» του τουρνουά.
«Σήμερα στον Αττικό Όμιλο Αντισφαίρισης Φιλοθέης (ΑΟΑΦ), στο τουρνουά του κ. Φάνη Θεοδωρίδη (14ο FTO με την Tennis Holdem). Ξεκινήσαμε 128, χθες πέρασα στους 64 και τώρα στους 32! Σκορ 6-1, 6-0! Η άθληση βελτιώνει την ποιότητα της ζωής και την υγεία μας! Το Σάββατο για τους 16!», έγραψε ο ίδιος.
Το… νικητήριο βίντεο του Άδωνη Γεωργιάδη δεν πέρασε απαρατήρητο -και κυρίως ασχολίαστο- από τον παρουσιαστή του «Καλημέρα Ελλάδα», τον Γιώργο Παπαδάκη, ο οποίος το πρωί έκανε μία χιουμοριστική αναφορά στο ματς του Άδωνη, σχολιάζοντας μάλιστα την… μπάκα του.


Από την πλευρά του, ο υπουργός Ανάπτυξης απάντησε στον Παπαδάκη μέσω του Twitter:
«Το χιούμορ μου αρέσει, την μπάκα αγαπητέ Γιώργο προσπαθώ να την ρίξω (όχι με μεγάλη επιτυχία μέχρι στιγμής..) πέραν του αστείου όμως, αν όλο αυτό παρακινήσει κάποιους να αθλούνται είναι καλό διότι ξέρω πόσο ωφελεί την υγεία μας. Η καθιστική ζωή έχει κινδύνους!».

Α.Κ. / ieidiseis